U
użytkownik 902
Gość
Nie, jak się wejdzie w użytkownika, to widać kiedy ostatnio był aktywny. Albo ja widzę, bo jestem moderatorem,nie wiem czy wszyscy tak mająA nie była ostatni raz tutaj we wtorek o 13?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, jak się wejdzie w użytkownika, to widać kiedy ostatnio był aktywny. Albo ja widzę, bo jestem moderatorem,nie wiem czy wszyscy tak mająA nie była ostatni raz tutaj we wtorek o 13?
Hato tylko chyba nie za wiele opinii, bo to chyba jakiś nowy model, ja ostatnio wypadłam z obiegu ze względu na ilość pracy i chorobę, muszę o nim poczytać. Co do budżetu to on jest i tak dość tani jak na 7osobowe.
Macie już terminy na badanie obciążenia glukozy? Podobno nie trzeba być na czczo?
W Niemczech nie trzeba być na czczo. Jedyne co to proszą o to żeby nie jeść słodkiego przed. Nawet radzą żeby zjeść coś przed bo wtedy łatwiej się wypija glukozę. U mnie było zmieszane z sokiem porzeczkowym i było na prawdę zdatne do wypicia.
A nie była ostatni raz tutaj we wtorek o 13?
Hej hej ja jeszcze mniejsza jestem ;pHej.hej.ja też rzadko piszę, bo wróciłam do pracy i ciężko znaleźć czas.czytam w miarę na bieżąco. Byłam tez przeziębiona-2 dni wolnego +weekend i jest ok.też katar ,głowa i uszy .jutro mam wizytę po miesiącu- mam stracha .brzuszek troszkę urósł i ja tez ..dziś waga +4 kg (zaczynałam od 52-bo ze mnie taki krasnal 155 cm),Więc mam nadzieję ze tam człowiek rośnie zdrowo.
Wspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.Cześć Dziewczyny! Mam nadzieję, że mnie jeszcze trochę pamiętacie ;-). Ja o Was pamiętam, trzymam mocno kciuki za wszystkie rosnące brzuszki i każdy z osobna! Dłuuuugooo mnie nie było, chyba od Świąt Bożego Narodzenia.... miałam straszny okres, nagle zmarł mój teść.... ehh. Życie... ale powoli mój mąż wraca do „rzeczywistości”, a ja wraz z nim. Mój brzuszek rośnie w siłę, w poniedziałek byłam na usg 11 - 13. Wszystko w porządku. Z wielkości Maluch jest o tydzień starszy niż wskazuje wiek ciąży. W związku z tym, termin porodu przesunął mi się na 18 lipca. Ja, jeśli dalej ciąża będzie rozwijała się prawidłowo, coraz bardziej zastanawiam się na poród w domu narodzin przy moim szpitalu.
Ściskam Was mocno! [emoji173]️
Krwawić??? O kurczę powodzenia zeby to nie było nic groźnegoWspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.
Dzisiaj ja laduje w szpitalu, zaczelam krwawic [emoji17] jade na sprawdzenie wlasnie.
ojej - mam nadzieję, że to nic poważnego. Trzymaj się cieplutko.Wspolczuje. Myslalam ostatnio co sie stalo z Toba.
Dzisiaj ja laduje w szpitalu, zaczelam krwawic [emoji17] jade na sprawdzenie wlasnie.