reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Na szczęście u nas nie ma kolędy [emoji23]

Jagoda jakie autko? U nas prawdopodobnie zostaje przy Sharanie. Za tydzień mamy urlop i wtedy chcemy kupić na spokojnie.

reklama
Macie już terminy na badanie obciążenia glukozy? Podobno nie trzeba być na czczo?

W Niemczech nie trzeba być na czczo. Jedyne co to proszą o to żeby nie jeść słodkiego przed. Nawet radzą żeby zjeść coś przed bo wtedy łatwiej się wypija glukozę. U mnie było zmieszane z sokiem porzeczkowym i było na prawdę zdatne do wypicia.

My mamy Qashqai nissan - chyba tak się to pisze. Mam nadzieję że pomiescimy się w nim bo mamy go 1.5 roku i na wymianę brak funduszy :-)

W Niemczech nie trzeba być na czczo. Jedyne co to proszą o to żeby nie jeść słodkiego przed. Nawet radzą żeby zjeść coś przed bo wtedy łatwiej się wypija glukozę. U mnie było zmieszane z sokiem porzeczkowym i było na prawdę zdatne do wypicia.
Mi Panie w jednym laboratorium pozwoliły wcisnąć polowe cytryny i dzięki temu też nieźle smakowało:-)

W pl też kiedyś robiło się test z 50tki i pomiar po godzinie. Teraz z 75 i po dwóch. Btw w zleceniach tylko pomiar na czczo i po2h dziwne że nie wszędzie robią trzypunktowa

Natka super spodnie :D Ja kupiłam jedne w hm i też bez rewelacji, mój rozmiar, ale dziwnie się zsuwają. Oglądałam jeansy na zalando, może kupię, bo te z pierwszej ciąży zupełnie się rozpadły :-D Chyba były z firmy branco, mega wygodne, kupiłam w sklepie dziecięcym. Mam jeszcze jedne, ale jasne, dobre jak zrobi się ciepło.

reklama
Ale Ty nic takiego nie napisałaś.

Każda z nas jest inna, ma inne doświadczenia, inne zdanie na różne tematy ale najważniejsze żeby szanować innych A nie pisać że kogoś zdanie nas nie obchodzi.
Janka podejrzewam że ennis przestała się odzywać bo nie uzyskała poparcia dla swojego zdania. Nie ma w tym żadnej twojej winy. Idąc tym tropem i ja mogłabym mieć pretensje do siebie że napisałam że można coś zakładać A życie pokaże jak będzie.

Popieram.

Skoda kodiaq czy jakoś tak;) chyba ma najfajniejszy bagażnik przy 7miejscach;)

Super fajne auto. Marzy nam się z mężem, ale fundusze nie pozwalają. ;)

Gratuluje wyników, bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. :)

Do góry