Napisalam do pieegniarki sie poradzic czy takie cisnienie nie jest czyms niepokojacym ale mowi ze nie ktore pacjentki tak maja cala ciążę także chyba musze sie z tym pogodzić. Tylko gdzie ta energia ktora miala sie pojawic w II trym ? Z takim cisnieniem chyba moge tylko pomarzyć [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Aleczka80
Fanka BB :)
Gratulacje!!! Wyniki superDziewczyny jestem już po weszłam szybciej badanie trwało 45 min lekarz super konkretny wszystko tłumaczył dzidzia nie chciała z nami współpracować siedziała sobie na pupie i miała w nosie
Ale najważniejsze wszystko w porządku zdrowo rośnie ma 6,5cm serducho bije wszystkie parametry w normie wszystkie ryzyka bardzo niskie trisomia 21 1:2080; trisomia 18 1:20000; i 13 1:20000 oczywiście to ryzyko skorygowane
Skyszalam serducho ale musiałam trochę pokaszlec pochodzić doktor trochę postukał w brzuchol i dzidzia zaczęła współpracować
Bosze jak mi zeszło ciśnienie
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Ale żeby nie bylo tak za dobrze właśnie dzwonił M wraca z Grudziądza i zepsuło mu się auto
renisus
Za kilka tygodni poczujesz ta energie w brzuszku[emoji6] Moja energia wieczorami i w nocy jest bardzo aktywna[emoji16]Napisalam do pieegniarki sie poradzic czy takie cisnienie nie jest czyms niepokojacym ale mowi ze nie ktore pacjentki tak maja cala ciążę także chyba musze sie z tym pogodzić. Tylko gdzie ta energia ktora miala sie pojawic w II trym ? Z takim cisnieniem chyba moge tylko pomarzyć [emoji23][emoji23][emoji23]
U
użytkownik 902
Gość
Ennis dalej czyta. Jest aktywna na forum
D1407
Ja tez już po usg i dzidzia ma 6,5cm i wygląda na to ze wszystko dobrze z 29 Lipca zrobiło się 26 Lipca. Jestem taka szczęśliwa [emoji7][emoji1374] tylko moja waga spadła już poniżej 60KG wiec już 4kg na minusie [emoji33] moje marzenie przed ślubem było zejść poniżej 60kg [emoji23] tyle diet i ćwiczeń a wystarczyło w ciąże zajść [emoji849]
renisus
Janka nie tylko Ty na nia naskoczylas, bylo Was wiecej. Po czesci Ennis miala racje, czasami staramy sie zmienic kogos poglady az za bardzo. Z drugiej strony, skoro sie nie udziela, to chyba nie ma ochoty i tyle w temacie. A szkoda, bo fajnie bylo sobie wieczorami z kims pogadac jak reszta juz spala.
Hej.
Na pobranie krwi do badań tarczycowych trzeba być na czczo?
Przy ostatnich badaniach wyszło mi tsh 2,9. Ginek kazał to skonsultować. Cudem umówiłam się na wtorek do endo. Na własną rękę wykupiłam sobie w labo pakiet tarczycowy i zastanawiam się czy koniecznie iść rano.
Przy ostatnich badaniach wyszło mi tsh 2,9. Ginek kazał to skonsultować. Cudem umówiłam się na wtorek do endo. Na własną rękę wykupiłam sobie w labo pakiet tarczycowy i zastanawiam się czy koniecznie iść rano.
reklama
Aguu
Z tego co wiem to lepiej z rana na czczo i właśnie bez większych wysiłków przed. Przynajmniej u nas tak zalecają.Hej.