reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Na szczęście u nas nie ma kolędy [emoji23]

Jagoda jakie autko? U nas prawdopodobnie zostaje przy Sharanie. Za tydzień mamy urlop i wtedy chcemy kupić na spokojnie.

reklama
Macie już terminy na badanie obciążenia glukozy? Podobno nie trzeba być na czczo?

W Niemczech nie trzeba być na czczo. Jedyne co to proszą o to żeby nie jeść słodkiego przed. Nawet radzą żeby zjeść coś przed bo wtedy łatwiej się wypija glukozę. U mnie było zmieszane z sokiem porzeczkowym i było na prawdę zdatne do wypicia.

My mamy Qashqai nissan - chyba tak się to pisze. Mam nadzieję że pomiescimy się w nim bo mamy go 1.5 roku i na wymianę brak funduszy :-)

W Niemczech nie trzeba być na czczo. Jedyne co to proszą o to żeby nie jeść słodkiego przed. Nawet radzą żeby zjeść coś przed bo wtedy łatwiej się wypija glukozę. U mnie było zmieszane z sokiem porzeczkowym i było na prawdę zdatne do wypicia.
Mi Panie w jednym laboratorium pozwoliły wcisnąć polowe cytryny i dzięki temu też nieźle smakowało:-)

W pl też kiedyś robiło się test z 50tki i pomiar po godzinie. Teraz z 75 i po dwóch. Btw w zleceniach tylko pomiar na czczo i po2h dziwne że nie wszędzie robią trzypunktowa

Natka super spodnie :D Ja kupiłam jedne w hm i też bez rewelacji, mój rozmiar, ale dziwnie się zsuwają. Oglądałam jeansy na zalando, może kupię, bo te z pierwszej ciąży zupełnie się rozpadły :-D Chyba były z firmy branco, mega wygodne, kupiłam w sklepie dziecięcym. Mam jeszcze jedne, ale jasne, dobre jak zrobi się ciepło.

reklama
Ale Ty nic takiego nie napisałaś.

Każda z nas jest inna, ma inne doświadczenia, inne zdanie na różne tematy ale najważniejsze żeby szanować innych A nie pisać że kogoś zdanie nas nie obchodzi.
Janka podejrzewam że ennis przestała się odzywać bo nie uzyskała poparcia dla swojego zdania. Nie ma w tym żadnej twojej winy. Idąc tym tropem i ja mogłabym mieć pretensje do siebie że napisałam że można coś zakładać A życie pokaże jak będzie.

Popieram.

Skoda kodiaq czy jakoś tak;) chyba ma najfajniejszy bagażnik przy 7miejscach;)

Super fajne auto. Marzy nam się z mężem, ale fundusze nie pozwalają. ;)

Gratuluje wyników, bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. :)

Do góry