Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja sie juz kiedys dziwilam, ale ktos napisal ze jak specjalista ma dobre oko i sprzet to i zobaczy. No a potem sie posypaly dziewczynki i chlopcy na forum. No ale zeby sie utrzymaly ku radosci rodzicow.Renisus,bo to jest bez sensu imo 15 już ok, w 13 jest sporo pomyłek jeszcze. Mamuśki naciskają to lekarze wróżą z fusów Mało jest specjalistów którzy mają dobry sprzęt i oko, do wychwycenia płci. Najlepiej do 20tc się jakoś mocno do tej plci nie przywiązywać
No wlasnie pomiedzy 38 a 39. Pierwsza cesarke mialam robiona na szybko po dramatycznych godzinach rodzenia, takze nie mam odniesienia.@renisus a jakie sa normy u Ciebie? Ja będę rodzic znowu w św Zofii i 11 lat temu robili mi cięcie w 38tc a teraz robią w 39 tc
Haha, trzeba wierzyc. Chociaz kiedya widzialam zdjecie u znajomych na fb dziewczynki ubranej w chlopiecego bodziaka [emoji6] W sumie mi dziecko tez w niebieskim body przyniesli bo nie wzieli naszych ubranek i dostala jakie tam mieli pod reka.Ja wierzę, że to będzie córunia Obym nie skończyła jak obłąkana i nie przebierała chłopca w różowe sukienki
Ja wierzę, że to będzie córunia Obym nie skończyła jak obłąkana i nie przebierała chłopca w różowe sukienki
Ja dziś mam dzień lenia. Miałam sprzątać ale odwiozłam młoda do żłobka, zjadłam sniadanie i padłam. Teraz mam trochę wyrzuty sumienia bo w sumie tyle godzin zmarnowanych ale to mój pierwszy tydzień wolnego i chyba odreagowuje jeszcze ostatnie tygodnie. Obiad ugotowany wiec nikt z głodu nie umrze
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Dawajcie znać co i jak. Ja muszę termin na połówkowe umówić a tu niektóre z Waa przed pierwszym prenatalnym. Miesiąc różnicy w ciazy to jak widać bardzo dużo.
Przyszła w końcu moja paczka. Poducha jest po prostu super [emoji7] strasznie wygodna, dosyć twarda. Leżę na niej od godziny w różnych kombinacjach i juz wiem, ze to była dobra inwestycja. Super materiał. A ze była promocja... to wzięłam tez koszyki, które pozytywnie mnie zaskoczyły jeśli chodzi o ich gabaryty. Sporo się w nich zmieści i nie sa takie za bardzo szmaciane pomimo ze to bawełna.
Badz dobrej mysli, zaczniesz rosnac za chwile zobaczysz. Trzymam kciuki.
Ej spokojnie u mnie dziś 12 tc i też waga prawie -4 kg. Brzuch mniejszy jak przed zajściem w ciążę. W ciąży z synkiem schudłam na początku 7 kg A synuś urodził się zdrowy. Będzie dobrze :-)