reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Jakiej marki albo skąd? Wyglada fajnie. Muszę się przyjrzeć tematowi i tez sobie zamówić.

Motherhood, zamówione bezpośrednio z ich strony :)

U nas elegancko[emoji16] Bobito rosnie!

Brawo Wy ! [emoji847][emoji1360]

Masz lekarza ze sw Zofii na Zelaznej? Właśnie szukam kogoś konkretnego z tego szpitala żeby zrobił mi cc

Tak, juz drugą ciążę prowadzi mi lekarz ze św Zofii - dr Eechout Pascal. To Francuz, dobrze mówi po polsku. Gabinet na na Zajęczej. W Zofii pracuje chyba juz od 20 lat [emoji4] uwielbiam go i mam do niego 1000000% zaufania

Skąd już wiecie, że będziecie miały cc?jak ja to wszystko przeżyję nie mam zielonego pojęcia o niczym..czytam o wyprawach,szkołach rodzenia itp. Masakra nawet nie ma mnie kto w to wszystko wdrożyć a mnie to nigdy nie interesowało. Wszyscy dzieci po 10 lat już mają cholera jak ja to ogarnę chyba muszę się zacząć interesować tylko od czego zacząć

Ja tam nie wiem jak będę rodzić że względu na wiek może być cc ale obawiam się że może być tak jak za pierwszym razem usłyszę że cc i w 10 minut urodzę

Chociaż poród to narazie taki odległy temat

A ja wlasnie dzisiaj na wizycie o porodzie rozmawialam. Po mysle troche nad tym sn.. ale mam na koncie 1 cc i sama nie wiem, co robic. Moja dr ciśnie w strone sn.

Ja muszę mieć CC ze względu na przebytą operację neurochirurgiczna. Mam usunięta jedną żyłę w mózgu i jest ryzyko niedotlejienia

Ja się wczoraj podlamalam, bo rozmawialam z położna ode mnie ze szpitala i wypytalam ja o remont i mi powiedziała,że do mojego terminu na stówę nie zdążą z porodówka [emoji24] więc pewnie będę rodzić w ogóle cholera wie gdzie, bo wtedy będzie remont na trakcie. Nie dość,że zawsze te warunki były takie sobie to jeszcze teraz całkiem do doopy będzie:( a pewnie kilka tygodni później już będą luksusy (standard ma być jak w profamilii w Rzeszowie) tyle tylko że położnictwo już będzie skończone i nowe,ale to żadne pocieszenie

reklama
Mi na szczęście lekarz do porodu potrzebny nie jest więc zupełnie się tym nie kieruję.
@Ons w sprawach porodowych warto poczytać stronę Rodzić po ludzku. Polecam tez książki Ireny Chołuj.

Do góry