U
użytkownik 902
Gość
C&A ma ubrania ciążowe, Bonprix, newlook, next. A tak to happymum i już te typowo ciążowe matki np.mamalicious. Ja kupowalam też z 9fashion.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej spokojnie u mnie dziś 12 tc i też waga prawie -4 kg. Brzuch mniejszy jak przed zajściem w ciążę. W ciąży z synkiem schudłam na początku 7 kg A synuś urodził się zdrowy. Będzie dobrze :-)Ja kochana mam w piątek ale bardzo się boje, teraz jest 12+2 a mi ciagle waga spada , 0 brzucha, spodnie spadają. Ciężko mi sobie wyobrazić ze tam może być zdrowy dzidziuś [emoji30]
Ja od gina miałam tylko na IgM a awidnosc zlecił mi zakaźny i robiłam w ich labolatarium szpitalnymDziewczyny które robiłyście badanie na awidnosć, musialyscie robić je w szpitalu zakaźnym, czy można je zrobić w laboratorium np Synevo?
Też mam identyczny termin a z usg nawet 02.08 i faktycznie między dziewczynami z terminem na początek lipca mamy trochę różniceJa mam termin na 31 lipiec więc do Was z początku lipca mam dużą stratę,zazdroszczę że Wy już w bezpieczniejszym czasie i po pappach