Kreska1707
Aktywna w BB
Dziś mi Pani doktor kazała kupić i brać 1x1 także dziwne...Ja w poprzedniej ciąży, ze względu na wcześniejsze poronienia, brałam acard całą ciążę, odstawiłam w 37 TC. Generalnie aspiryna jest niedozwolona w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś mi Pani doktor kazała kupić i brać 1x1 także dziwne...Ja w poprzedniej ciąży, ze względu na wcześniejsze poronienia, brałam acard całą ciążę, odstawiłam w 37 TC. Generalnie aspiryna jest niedozwolona w ciąży.
Doczytaj to co pisałysmy.. z zalecenia lekarza, niewielkie dawki są okDziś mi Pani doktor kazała kupić i brać 1x1 także dziwne...
Spokojnie rób jak mówi lekarz, on wie najlepiej. Aspiryna ci nie zaszkodzi w małej dawceDziś mi Pani doktor kazała kupić i brać 1x1 także dziwne...
Też to piłam, ale z dodatkiem własnego soku malinowego, bo nie mogłam znieść tego smaku,mi szczerze pomogło do tego syrop z kwiatu czarnego bzu miód cytryna może być dodatkowo imbir, syrop z cebuli i dodatkoeo kanapki z czosnkiem,kocyk i 1,5 tygodnia w domuKochana polecam również czosnek i gin mi mówił żebym kupiła Pre nalen ( piszę oddzielnie tą nazwę bo inaczej byłby spam) saszetki i kupiłam też tabletki do ssania. Póki co troszkę lepiej ale cały czas zdycham
Mam na myśli aspiryne oczywiście ale przyznam że wcześniejszych wiadomości nie przeczytałam, ciężko się nadrabia. Każdemu chce się coś napisać. Sorki jeśli coś namieszałamDoczytaj to co pisałysmy.. z zalecenia lekarza, niewielkie dawki są ok
Ja czasem biorę. Ostatnio mi lekarz nawet codeine w małej dawce przepisal ale ja już 2 trymestr i mam migrenyJa niestety mam codziennie ból głowy. Wczoraj wzięłam 1 tabletkę Apap, ale staram się unikać leków. Od początku ciąży wzięłam 4 tabletki.
Tak jak jagódka pisała małe dawki z zalecenia lekarza są okMam na myśli aspiryne oczywiście ale przyznam że wcześniejszych wiadomości nie przeczytałam, ciężko się nadrabia. Każdemu chce się coś napisać. Sorki jeśli coś namieszałam
Znowu polecam srokao o tym też piszę.A jakiś krem przeciwrozstępą mozecie polecic ?
Przyznam że sama byłam zdziwiona, podobno ona może pomóc przy kolejnych wynikach pappa (o ile się nie mylę chodzi o białko) średnio pamiętam co mówiła bo gdy słyszę o zalecanej mi amino to już nic do mnie potem nie docieraSpokojnie rób jak mówi lekarz, on wie najlepiej. Aspiryna ci nie zaszkodzi w małej dawce