reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

PaMinka napij się porzadnie, bardzo często głowa boli z odwodnienia
Renisus moja miała 47cm, pływała w ubrankach na 50, kupowaliśmy na 44-48
Zasnęłam przy tv, pospalam godzinę, od razu mi lepiej, dzieciaki jak zobaczyły że śpię to poszły do babci,zeby mi nie przeszkadzać [emoji56]
Myslniczek ja lubię hippa i głównie jego używaliśmy

reklama
Gratuluję chłopca :)

Czy tylko moje dziecko na prenatalnych ustawiło się przodem do usg?
Moje jakiś też nie lubią się pokazywać :D
Dziewczyny macie jakieś sposoby na ból głowy oprócz tabletek ?
Jak pisze jagoda pierwsze co to porządnie się nawodnic. Odpoczynek, czekolada/kawa jeśli to od ciśnienia mi pomaga.
Jaką firmę kosmetyków polecacie dla noworodka?
Nie wiem jak teraz składy wyglądają. No i zależy jaki produkt, bo tej samej firmy potrafią być fajne i syfy poczytaj analizy na sroka.o
Ale to bardziej dla dzieci. Dla noworodka woda ;) plus mleko mamy do kąpieli czy do przemywania działa cuda.

USG wypadło ok :) teraz czekamy 2 tygodnie na opis + wyniki z krwi - test Pappa :) najważniejsze że lekarz nie zobaczył nic niepokojącego :) dziękuję za kciuki i pozytywną energię :)) aaaa.. i prawdopodobnie to będzie chłopiec ;)
Też dziś usłyszałam że to chyba chłopak, moje wyniki z pappa nie są dobre ale cieszę się dobrymi wynikami z usg a co się będę zamartwiać

Załączniki

• 20190111_170031.jpg
    20190111_170031.jpg
    173,9 KB · Wyświetleń: 101
Hejka dziewczyny! nie było mnie ostatnio, bo dużo działo się w pracy,ale już spokojniej , ciężko nadrobić tyle stron:-) :), u mnie 3,5 kg na plusie :no:, a to 14 tyg + 5dni, nocki też rzadko przespane się zdarzają. Co polecacie na przeziębienie, bo jakoś tak od rana czuję się niewyraźnie:o Trzymam kciuki za same dobre wiadomości.
Kochana polecam również czosnek i gin mi mówił żebym kupiła Pre nalen ( piszę oddzielnie tą nazwę bo inaczej byłby spam) saszetki i kupiłam też tabletki do ssania. Póki co troszkę lepiej ale cały czas zdycham:oo2:

Czyli trafiłaś na Kozarzewskiego jednak, skoro mężczyzna (poza nim w Gamecie tylko Baś-Budecka robi prenatalne) :) Myślę, że możesz spokojnie jego osądowi płci zaufać :) I na połówkowe też proponuje się do niego zapisać. A Ty jesteś z Łodzi?
Podobno tylko on robi prenatalne usg,wizyta bardzo pozytywna podejście bardzo fachowe narządy wszystkie dokładnie zbadane,płeć podobno może się zmienić,ale tak naprawdę jest mi to bez różnicy. Nie jestem bezpośrednio z Łodzi .Na połówkowe też się już zapisałam. Nie zdecydowałam się tylko na test bo bałam się,że statystyki mnie psychicznie wykończą

reklama
Do góry