reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Przyznam że sama byłam zdziwiona, podobno ona może pomóc przy kolejnych wynikach pappa (o ile się nie mylę chodzi o białko) średnio pamiętam co mówiła bo gdy słyszę o zalecanej mi amino to już nic do mnie potem nie dociera :(

A zdecydowałaś się na jakieś badanie inne typu sanco/nifty/harmony? Amnio odrzucasz czy rozważasz?

reklama
U mnie po pierwszej ciąży rozstępy na piersiach zostały teraz właśnie zastanawiam się nad zmianą balsamu do ciała i też za bardzo nie wiem na jaki

A zdecydowałaś się na jakieś badanie inne typu sanco/nifty/harmony? Amnio odrzucasz czy rozważasz?
Odrzucam. Dwa razy miałam usg prenatalne bo na jednym mało kobieta zmierzyła. Dziś znowu usłyszałam że wszystko idealnie także wierzę w to że dzidziuś będzie zdrowy. Mam 35lat, to pierwsza ciąża i niestety te statystki nie są sprzyjające. Te z krwi nie dadzą 100% pewności także czy ma to sens. Dzidziusia chce urodzić. Pragnę tego :) Mąż również nie zgadza się na igłe. To decyzja wspólna :)

Dziewczyny, rano takie dobre wieści z prenatalnych, a zaraz potem telefon i jakby ktoś z liścia strzelił - dziadek tżta zmarł. :( on był mu bliższy niż tata.

Dziewczyny, rano takie dobre wieści z prenatalnych, a zaraz potem telefon i jakby ktoś z liścia strzelił - dziadek tżta zmarł. :( on był mu bliższy niż tata.
Bardzo mi przykro.

Ja już wróciłam do domu z centrum onkologii. Widziałam przez chwile moją małą kruszynkę [emoji7] W wynikach badań wszystko ok więc mam prowadzić te ciążę jak normalną fizjologiczną. I co najważniejsze nie muszę juz jeździć na kontrole. Ulga...

Odrzucam. Dwa razy miałam usg prenatalne bo na jednym mało kobieta zmierzyła. Dziś znowu usłyszałam że wszystko idealnie także wierzę w to że dzidziuś będzie zdrowy. Mam 35lat, to pierwsza ciąża i niestety te statystki nie są sprzyjające. Te z krwi nie dadzą 100% pewności także czy ma to sens. Dzidziusia chce urodzić. Pragnę tego :) Mąż również nie zgadza się na igłe. To decyzja wspólna :)

100% nie, ale sanco to ponad 99%. Tak czy siak mam nadzieję, że maluch będzie zdrowy i sprawi Wam dużo radości :)

reklama
Do góry