reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Wlasnie te sutki mnie martwia, mimo ze to normalna sprawa... :( najbardziej chyba obawiam sie tego ze cale zycie jestem bylam szczupla, zeby zajsc w ciaze musialam przytyc troszke.. a teraz po ciazy boje sie ze bede miala obwisly biust i duzy brzuch poporodowy.. niby to sprawa bardzo normalna i z czasem mi to myslenie przejdzie... ale jednak jeszcze jest [emoji4]
Ja tam się nie martwię, wszystko w naszych rękach i po porodzie będziemy walczyć o dobre samopoczucie we wlasnej skórze. Piersi na bank się zmianiaja, najpierw kobieta przyzwyczaja się do dużych kraglych napiętych piersi w czasie ciąży, potem pod koniec karmienia zostaje z wyssanymi dwoma naleśnikami ]:laugh2:

reklama
Ja ogolnie ominam wszelkie internetowe gura. Czy to ginekolog czy matke karmiaca piersiac czy wszelkie osoby typu- powiem Ci co zle robisz. Jak sie nie bede odzywac jakisz czas, to Twoja wina. Mam ochote zjesc telefon [emoji6][emoji23]U mnie takie uczucie od kilku dni, ale tez zastanawiam sie czy to nie dziecko sie tak nie rusza. Bo to takie dziwne tempe uczucie. Niby skurcze, niby brzuch miekki.I jak reakcja?Ostatnio L robil racuchy pol godziny a ja z Julka zjadlysmy je w 10 min [emoji23]
Reakcja super ;) Byli szczęśliwi :) A dzisiaj pojechali na imprezę rodzinną, więc podejrzewam że już cała rodzina wie :)

To ja sprzed miesiąca. Muszę zrobić nową fotkę, bo brzuch napewno urósł ;)

Załączniki

• IMG_20181202_140150.jpg
    IMG_20181202_140150.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 102
reklama
Zajebista masz figure i fryzurę [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziękuję. Fryzura niezmienna od lat, jak zdecydowałam się ściąć włosy to od tej pory już nie wyobrażam sobie nic innego, zadnego zasłonietego karku włosami. Minus tego że co trzy tygodnie fryzjer :-) :)
A figura to te z 8 kg za dużo, ale żyję i radzę sobie z tymi krągłościami. Od zawsze byłam pulchna :-D

Do góry