Karolcia.DE
Fanka BB :)
Witam dziewczyny tego pięknego sobotniego wieczora.
Dziewczyny gratuluję kolejnych udanych wizyt, sama odliczam już do środy. Tak bardzo chcę już poznać płeć, dzisiaj byliśmy oglądać łóżeczka i wstępnie już wybraliśmy
Narazie same oglądanie a też ile już czołowiek ma radości, i pomyśleć że za trzecim razem też jest to samo
Piszecie o samochodach rodzinnych, to my też sie rozglądamy za czymś większym. Obawiam się że zwykle kombi nas nie pomiesci. Już teraz jeździmy o ładowania po uszy a co dopiero jeszcze jeden fotelik z tyłu i kupa rzeczy dla maluszka, w tym wózek a wózek też wiem jiz6jaki chce6i do najbardziej kompaktowych to on nie należy mi się podoba VW Sharan ale jeszcze patrzymy.
całe szczęście że udało Ci się dostać do jakiegoś lekarza. Sama mieszkam w De i nie wyobrażam sobie żeby tak mogli zbagatelizowac tą opryszczkę, o której też słyszałam że jest groźna. Oby wszystko było już dobrze!Miałam gorączkę wczoraj:/ odkąd wzięłam heviran już nie mam gorączki a opryszczki nie miałam nigdy jeszcze obdzwoniłam pół rodziny wczoraj w nerwach i niestety potwierdziło się że nie miałam :/
A jaki magnez bierzesz, tzn dawkę?Ja biorę magnez od początku praktycznie bo skurcze nóg. Na razie lerze nie przechodzi ale koty po mnie chodzą i nie dadzą się odepchac. Poczekam do jutra jak nie przejdzie to zadzwonię do WestDoc
Ja przy pierwszej ciąży brałam żelazo bo aż do 9.cos mi spadło, ile Ty masz? Pamiętam do tej pory jak to wtedy wygląda hihi.Bardzo dobrze, że pojechałaś do tego lekarza. Nie można ignorować takich rzeczy. Fajnie, że podzieliłaś się tym na forum, bo to daje pogląd na przyszłość gdyby spotkało to inna dziewczynę (tfu,tfu, odpukać).
Zmieniając temat- ja dziś przeżyłam szok w łazience. Od kilku dni biorę żelazo (pierwszy raz w życiu) i nie spodziewałam się takich „efektów ubocznych”. Dziewczyny, które biorą żelazo i zauważyły to co ja napewno wiedzą o czym mowa, reszcie oszczędzę szczegółów
Dziewczyny gratuluję kolejnych udanych wizyt, sama odliczam już do środy. Tak bardzo chcę już poznać płeć, dzisiaj byliśmy oglądać łóżeczka i wstępnie już wybraliśmy
Narazie same oglądanie a też ile już czołowiek ma radości, i pomyśleć że za trzecim razem też jest to samo
Piszecie o samochodach rodzinnych, to my też sie rozglądamy za czymś większym. Obawiam się że zwykle kombi nas nie pomiesci. Już teraz jeździmy o ładowania po uszy a co dopiero jeszcze jeden fotelik z tyłu i kupa rzeczy dla maluszka, w tym wózek a wózek też wiem jiz6jaki chce6i do najbardziej kompaktowych to on nie należy mi się podoba VW Sharan ale jeszcze patrzymy.