Badanie przy zarażenia tokso. Bo miałam jeden wynik ujemny a drugi 200 i musiałam robić ta awidnosc żeby sprawdzić jak dawno temu była ta tokso. Chyba dobrze to tłumacze. Jak coś pomieszalam to może mnie ktoś poprawiCo to jest awidnosc?
My poszliśmy na zakupy jedzeniowe, wpadłam do Argosa po toster a wyszłam z telewizorem [emoji23][emoji23]
reklama
a nie wiecie czy wiek jest liczony w chwili poczęcia czy narodzin?Według tego np mojej mamie się sprawdziło ma syna(mój 13 letni brat) i że mną też Zobacz załącznik 912646
wszystkozajete
Moderatorka
Aleczka kciuki!
PaMinka gratuluje!
Ja byłam oddać krew na sanco u przy okazji na szybko mi przez rzuca zrobił usg, tym razem ciąża ciut starsza niż z om (11t3d), już prawie 5cm 10.01 duże usg, do tej pory powinny być też wyniki krwi, mam nadzieję, że wszystko wyjdzie bez zarzutu
PaMinka gratuluje!
Ja byłam oddać krew na sanco u przy okazji na szybko mi przez rzuca zrobił usg, tym razem ciąża ciut starsza niż z om (11t3d), już prawie 5cm 10.01 duże usg, do tej pory powinny być też wyniki krwi, mam nadzieję, że wszystko wyjdzie bez zarzutu
Martkaaa5
Fanka BB :)
Dobrze tlumaczysz ja mam jutro wizytę u zakaznego właśnie z tokso dodatnim także zobaczymy co u mnie wyjdzieBadanie przy zarażenia tokso. Bo miałam jeden wynik ujemny a drugi 200 i musiałam robić ta awidnosc żeby sprawdzić jak dawno temu była ta tokso. Chyba dobrze to tłumacze. Jak coś pomieszalam to może mnie ktoś poprawi
A my wkońcu w domu
Mi lekarz napisał że może mnie wysłać do Krk na kons żeby dmuchać na zimne bo awidnosc mi wyszła 59
Dobrze tlumaczysz ja mam jutro wizytę u zakaznego właśnie z tokso dodatnim także zobaczymy co u mnie wyjdzie
A my wkońcu w domu
Martkaaa5
Ja tam bym dmuchałaMi lekarz napisał że może mnie wysłać do Krk na kons żeby dmuchać na zimne bo awidnosc mi wyszła 59
Pewnie dzadzą antybiotyk i trzeba będzie brać do końca ciąży jeśli to świeże zakażenie
Zobaczę co mi powie 7 na wizycie. Bo z tego co zrozumiałam to 59 jest pogranicze bo od 60 jest wysoka czyli chyba że już dawno doszło do zakażenia. Konsultacja mi na pewno nie zaszkodziJa tam bym dmuchała
Pewnie dzadzą antybiotyk i trzeba będzie brać do końca ciąży jeśli to świeże zakażenie
wszystkozajete
Moderatorka
PaMinka w ktorym jestes tygodniu? Pytam bo zdzwilo mnie ze gin juz Wam plec powiedzial.
Ja dzisiaj juz do pracy, ale mi sie niechce. Poza tym jestem zmeczona i chce mi sie spac.
Doświadczony spec na dobrym sprzęcie jest w stanie zwykle po wyrostku określić ok 12 tc z wysokim prawdopodobieństwem o ile dziecko się usilnie nie chowa
reklama
Wyjątkowa Marta
@*PaMinka super wieści! Gratulacje strasznie szybko płeć poznałaś !
Mi z kalendarza wychodzi dziewczynka,czyli moje przeczucia się sprawdzą (może ). G dziś mi powiedział, że też mu się wydaje, że będzie córka
Ja po zakupach, zaszalelismy z płytami winylowymi. Moja księżniczka oczywiście zawołała "jeść" i trzeba było pójść na papu. Zdziwiona mina kelnera, u którego zamówiłam pierogi z kapustą i grzybami- bezcenna co ja poradzę, że nawet przez święta mi się nie znudziły...
Mi z kalendarza wychodzi dziewczynka,czyli moje przeczucia się sprawdzą (może ). G dziś mi powiedział, że też mu się wydaje, że będzie córka
Ja po zakupach, zaszalelismy z płytami winylowymi. Moja księżniczka oczywiście zawołała "jeść" i trzeba było pójść na papu. Zdziwiona mina kelnera, u którego zamówiłam pierogi z kapustą i grzybami- bezcenna co ja poradzę, że nawet przez święta mi się nie znudziły...