slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Jestem strasznie ciekawa, czy moje przeczucie się sprawdzi po raz trzeci Byle do poniedziałku. Może coś tam podpatrzy Fajnie by było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Igg 200.4 i teraz awidnosc 59Rozumiem, że miałaś ujemne IgM, a IgG na poziomie 200?
Myslalam ze jestes troszke nizej, no ciekawe [emoji4] Fajnie byloby poznac juz plec, ale nasluchalam sie opowiesci jak to siurek na sam koniec sie pokazywal. Pozostaje trzymac kciuki, jak wiemy marzenia sie spelniaja [emoji4]@renisus 13+1
Pani doktor pytała czy chcę poznać płeć ja powiedziałam że w domu mam dwóch synów i marzę o córce więc jeżeli nie jest pewna to nie chcę wiedzieć, popatrzyła jeszcze chwilę i mówi że raczej dziewczynka [emoji173]
Trochę się boję że siurek urośnie ale niby dlaczego nie miała by to być dziewczynka no nie ?
A ja tam akurat barszczem z uszkami się w wigilię najadłam, ale pustymi bo nie jadam grzybów, sałatka jarzynowa, kawałek karpika, a tak przez święta to kanapki z polską szyneczka że swojskim chrzanem były u mnie na topie na sniadanie.
No to oby siurek nie wyrósł !
@Karolcia.DE a na co miałaś największego smaka?
U mnie na tapecie nadal kaszka plus bułeczki z serem topionym Holland z szynką plus pomidor.
Kurczę, ja miałam IgG 334 i żaden z dwóch lekarzy, dwóch położnych nie kazał mi badać tego dalej. Jeszcze dziś pytałam o to lekarza i mówił, że na początku lutego mam powtórzyć IgM tylko.Tak Igg 200.4 i teraz awidnosc 59
Kurczę, ja miałam IgG 334 i żaden z dwóch lekarzy, dwóch położnych nie kazał mi badać tego dalej. Jeszcze dziś pytałam o to lekarza i mówił, że na początku lutego mam powtórzyć IgM tylko.
Kurczę, ja miałam IgG 334 i żaden z dwóch lekarzy, dwóch położnych nie kazał mi badać tego dalej. Jeszcze dziś pytałam o to lekarza i mówił, że na początku lutego mam powtórzyć IgM tylko.
Tak czy inaczej płaciłam za te badania. Jestem tylko nieco zaskoczona, że nikt nie kazał mi oznaczyć przeciwciał. Widocznie co lekarz to obyczaj. Zrobię pod koniec stycznia te badania, które zlecił mi dziś lekarz, min. IgM.Może zrób sb to prywatnie i już coś tam zawsze bd wiedzieć.