reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Uff wreszcie wszelkie świąteczne odwiedziny zaliczone :) można w spokoju odpocząć. Dziś od rana tylko ciasto mi wchodzilo. Nic innego nie smakowalo. Jak wracaliśmy niedawno od rodziny to nas naszło na coś innego do jedzenia i podjechalismy do maka. Wreszcie sobie pojadlam :) wymęczyły mnie te święta. Mój dziadek choruje ciężko i niestety dało się to bardzo odczuć. W większości smutna atmosfera była co niestety mnie przytloczylo. Jutro wszystko wraca do normy. Na szczęście Mąż ma wolne do sylwestra to razem odpoczniemy. Tylko z rana czeka nas wyprawa do leroya po baterie bo nam padła w zlewie kuchennym w Wigilię jak na złość. Miłego wieczorku [emoji8]

reklama
Dzięki dziewczyny za info :) nie robiłam włosów w grudniu bo stwierdziłam że I trymestr odpuszczę i nie wytrzymałabym zapachu farby - byłam tylko ściąć włosy i jakaś babeczka robiła farbę to czekając na swoją kolej tak mnie zemdliło że siedziałam przy otwartch drzwiach :) także chyba lepiej że poczekałam :) ale teraz jest juz lepiej i mnie kusi :) Marta super że to fałszywy alarm :) ja już też się cieszę że odpocznę od świąt - wolę być w ruchu bez żołądka wypchanego pierogami i sałatką :)

Trzymam kciuki za wizytujące. Ja właśnie zbieram pranie, bo mi się kosze nie domykają [emoji85] potem siadam do roboty. Mąż mi dziś dał pospać, wstałam po 8:30

Święta i po świętach dziewczynki chociaż my jeszcze się gościmy na jutro mam wizytę w poradni zakaźnej w związku z tą dodatnią toksoplazmozą zobaczymy co wyjdzie

reklama
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty!
Ja właśnie oddałam pranie do magla, teraz czekam w kolejce na oddanie moczu do posiewu i chyba od razu cukier na czczo sprawdzę. Potem zakupy i do domu... Wypadałoby coś posprzątać. Jestem zaskoczona jak ten czas leci. Już po świętach, za chwilę nowy rok ... Muszę dzis popatrzeć za jakimiś luźnymi dresami do domu, bo wszystko robi się za ciasne...

Do góry