reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Natka jest mi przykro trzymaj się. U mnie na liczniku 11tyg i 4 dni. Samopoczucie super tylko ból kręgosłupa w dolnym odcinku. I ponoszą mnie nerwy. Dziewczyny życzę wam zdrowych spokojnych świąt i abyście mogły dużo smakołyków zjeść i cieszyć się smakami.:);):)

Mój tata to ma szósty zmysł. Mama wysłała mi rano fotkę, ojciec znalazł półśpiochy mojej córki jak miała jakieś 2 msce a może nawet mniej i... Powiesił je na choince. To się chłop zdziwi jak się dowie,:)

:D u nas było to samo, mówiliśmy rodzicom w Mikołajki. I zajechaliśmy do rodziców a oni ze maja nam prezent - i dali nam taki duży garnek (bo ja same małe w domu mam) i mówią ze kiedyś się rodzina powiększy to się przyda !!! A my im na to karteczkę z wierszykiem ze zostaną dziadkami [emoji7]

Wszystkim życzę *Wesołych Świąt* dużo zdrówka bo to najważniejsze, szczęścia, miłości i spokoju, oraz czasu spędzonego w gronie rodziny i najbliższych

Pierwszy raz od kilku lat mamy białe święta*********
P_20181224_091237.jpeg

Wesolych Swiat Dziewczynki! Ja wlasnie leze i odpoczywam. Po prostu zaniemoglam, a najlepsze jest to ze nie mam w co sie ubrac dzisiaj. Nie pomyslalam ze w sukienki sie nie zmiesze. Nic, improwizacja mnie czeka.

Wpadłam na szybko życzyć Wam cudownych i magicznych Świąt oraz żeby maluszki w brzuszkach zdrowo nam rosły [emoji3590]

reklama
Faktycznie zaczną się wyprzedaże i fajnie by było coś upolować ale ja raz że zaczekam na płeć a dwa że bardzo się jeszcze martwię czy wszystko będzie ok, więc czekam jak na szpilkach do 2.01 i 3.01. 2.01 mam wizytę u swojego lekarza a 3.01 prenatalne.

Korzystając z okazji!
Na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia chciałabym życzyć Wam samych cudownych chwil w gronie najbliższych, które stworzą niezapomnienia wspomnienia na następne lata. Dużo zdrowia, miłości, radości, spokoju ducha oraz spełnienia najskrytszych marzeń! Wesołych Świąt!

Do góry