reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam się świątecznie :) cieszę się że takie pozytywne reakcje na wieść o powiększeniu rodziny były u Waszych bliskich. Trochę żałuję że podjęliśmy decyzję żeby powiedzieć dopiero po prenatalnych czyli gdzieś w połowie stycznia. Chyba na dzień babci i dziadka powiemy że kolejna wnuczka albo wnuczek będzie :)

Ja rozpoczęłam wigilię od witania się z muszla z samego rana. Na szczęście później już było lepiej i dałam radę wszystko przygotować a potem siedzieć przy stole. Goście poszli przed 22. O 23 wyrobilam się ze sprzątaniem. Mieliśmy w planach jeszcze posiedzieć sobie we dwoje z Mężem ale padlismy w sekundę. Mam nadzieję że dziś się uda taki świąteczny wieczór spędzić. O 16 idziemy do teściowej. Plan jest taki żeby długo nie siedzieć. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Miłego dnia!

Wreszcie wczoraj wieczorem spadł u nas śnieg i dziś rano poszliśmy od razu na zimowy spacer. Niestety już topnieje. Córka miała frajdę chociaż przez chwilę :)

reklama
My nie powiedzieliśmy. Postanowiliśmy poczekać jeszcze tydzień do prenatalnych :) Co do samopoczucia, wczoraj dwa razy zasłabłam. Przy pierwszym zasłabnięciu w domu, po prostu miałam ciśnienie 110/60, wypiłam słabą kawę rozpuszczalną i było lepiej. Przed pasterką drugi raz zrobiło mi się słabo ale odpoczęłam i jakoś przeszło. Mdłości wczoraj mi nie dokuczały. 12+2 dziś. Śmialam sie do męża, że jak tak dalej pójdzie to powiemy wszystkim jak zacznę rodzić.

A u nnie dziś kiepski dzień głowa boli, mdli cały dzień i zauważyłam że zapach że świeczek ozdobnych źle na mnie działa :(takie uroki u mnie dzisiaj 8t5d oby jutro było lepiej bo czeka nas podróż 200 km
Miłego świętowania dziewczynki

A u nnie dziś kiepski dzień głowa boli, mdli cały dzień i zauważyłam że zapach że świeczek ozdobnych źle na mnie działa :(takie uroki u mnie dzisiaj 8t5d oby jutro było lepiej bo czeka nas podróż 200 km
Miłego świętowania dziewczynki
Mnie 60km ale wczoraj zrobiło mi się niedobrze po 15 :) Bezpiecznej podróży

reklama
Cześć dziewczyny po wczorajszej kolacji czułam się okropnie ale to przez moje łakomstwo. Poprostu nie mogłam się oprzeć tylu smakołykom. A dzisiaj byliśmy w gościach na urodzinkach i dzionek jakoś minął. Jutro mam w planach cały dzień odpoczywać.

Do góry