reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Natka jest mi przykro trzymaj się. U mnie na liczniku 11tyg i 4 dni. Samopoczucie super tylko ból kręgosłupa w dolnym odcinku. I ponoszą mnie nerwy. Dziewczyny życzę wam zdrowych spokojnych świąt i abyście mogły dużo smakołyków zjeść i cieszyć się smakami.:);):)

Mój tata to ma szósty zmysł. Mama wysłała mi rano fotkę, ojciec znalazł półśpiochy mojej córki jak miała jakieś 2 msce a może nawet mniej i... Powiesił je na choince. To się chłop zdziwi jak się dowie,:)

:D u nas było to samo, mówiliśmy rodzicom w Mikołajki. I zajechaliśmy do rodziców a oni ze maja nam prezent - i dali nam taki duży garnek (bo ja same małe w domu mam) i mówią ze kiedyś się rodzina powiększy to się przyda !!! A my im na to karteczkę z wierszykiem ze zostaną dziadkami [emoji7]

Wszystkim życzę *Wesołych Świąt* dużo zdrówka bo to najważniejsze, szczęścia, miłości i spokoju, oraz czasu spędzonego w gronie rodziny i najbliższych

Pierwszy raz od kilku lat mamy białe święta*********
P_20181224_091237.jpeg

Wesolych Swiat Dziewczynki! Ja wlasnie leze i odpoczywam. Po prostu zaniemoglam, a najlepsze jest to ze nie mam w co sie ubrac dzisiaj. Nie pomyslalam ze w sukienki sie nie zmiesze. Nic, improwizacja mnie czeka.

Wpadłam na szybko życzyć Wam cudownych i magicznych Świąt oraz żeby maluszki w brzuszkach zdrowo nam rosły [emoji3590]

reklama
Faktycznie zaczną się wyprzedaże i fajnie by było coś upolować ale ja raz że zaczekam na płeć a dwa że bardzo się jeszcze martwię czy wszystko będzie ok, więc czekam jak na szpilkach do 2.01 i 3.01. 2.01 mam wizytę u swojego lekarza a 3.01 prenatalne.

Korzystając z okazji!
Na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia chciałabym życzyć Wam samych cudownych chwil w gronie najbliższych, które stworzą niezapomnienia wspomnienia na następne lata. Dużo zdrowia, miłości, radości, spokoju ducha oraz spełnienia najskrytszych marzeń! Wesołych Świąt!

Do góry