reklama
My powiedzieliśmy teściom i dziadkom tżta. Reakcja była o wiele lepsza niż się spodziewałam. Jarali się strasznie, że zostaną dziadkami, teściowa prawie płakała. "Żałują", że jadą na wczasy w sierpniu, bo oni chcą kąpać malucha. [emoji23] Teściowa pytała na co mam ochotę, że mi będzie gotować na co będę miała ochotę (jeszcze z rok będziemy z nimi mieszkać), że mam się nie przemęczać, zadeklarowali pomoc teraz i po narodzinach. Już wybieraliśmy wspólnie imiona. [emoji1787] Dość sympatycznie. [emoji846]
Dziś jedziemy do moich rodziców.
Dziś jedziemy do moich rodziców.
Martkaaa5
Fanka BB :)
Witajcie świątecznie u nas też moi rodzice wczoraj się dowiedzieli były łzy wzruszenia i mega pozytywnie jutro wizyta u teściowej a moj M to jej najukovhanszy syneczek także też będą łzy
Moja fasola pozwoliła troszkę pojeść wczoraj
Moja fasola pozwoliła troszkę pojeść wczoraj
Medeleine86
Witajcie Kochane!
Życzę Wam zdrowych Wesołych w rodzinnym gronie Świat!!
Życzę Wam zdrowych Wesołych w rodzinnym gronie Świat!!
Medeleine86
Wczoraj robiłam kolejny test i też 2 kreseczki blada ale niestety dziś rano dostałam okres i niestety znów rozczarowanie.... Będę czasem wpadać na wątek...
Pozdrawiam Was Serdecznie niech Wasze maleńkie cuda rosną zdrowo jak i Wy mamusie
Pozdrawiam Was Serdecznie niech Wasze maleńkie cuda rosną zdrowo jak i Wy mamusie
Natalia 458
Witam wszystkich!
Moja rodzinka wiedziała, więc pod choinkę dostaliśmy takie prezenty, że łzy się zakręciły... Maleńkie spioszki jak dla lalki, dla męża koszulka z napisem- najlepszy tata na świecie... Bezcenne
Moja rodzinka wiedziała, więc pod choinkę dostaliśmy takie prezenty, że łzy się zakręciły... Maleńkie spioszki jak dla lalki, dla męża koszulka z napisem- najlepszy tata na świecie... Bezcenne
Papaulina
Współczuję. Musi się udać. Ja się starałam 5 lat. Wszystko będzie lepsze w nowym rokuWczoraj robiłam kolejny test i też 2 kreseczki blada ale niestety dziś rano dostałam okres i niestety znów rozczarowanie.... Będę czasem wpadać na wątek...
reklama
ja też pozdrawiam was wszystkie i życzę udanych świąt bez rewolucji żoładkowych ja niestety po wigilii czuje sie fatalnie. Odwykłam od jedzenia w dużych ilościach a na wieczór to już wogóle dzisiaj już dieta a o świątecznym jedzonku lepiej zapomnieć