Misty29
Fanka BB :)
Powodzenia! Trzymam mocno kciuki.Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Sama właśnie siedzę u gina i czekam. Dziś prenatalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Trzymam mocno kciuki.Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Sama właśnie siedzę u gina i czekam. Dziś prenatalne.
Mi ginka powiedziala ze ketony w moczu pojawiaja sie od złej diety i wymiotow i zeby narazie sie nimi nie przejmowacCzęść wyników już mam, wszystko ok. Nie spodziewałam się, że przy takim niejedzeniu hemo ponad 13 bedzie Mocz 5 ph, tylko ketony mi wyszły wysokie. I na Coombsa muszę czekać 2 dni.
Ale i tak będę męczyć moją gin, bo moje samopoczucie po jedzeniu raczej nie jest normalne (i nie mówię o mdłościach).
A dziękuję dobrze. Cała podróż 20h ale ze w nocy jechaliśmy to młoda przespala większość czasu. Sobotę cała odpoczywalismy bo wszyscy zmęczenie. Wczoraj już odwiedziny przyjaciółek i rodziny. Jutro gin a środa pierwsze usg - już nie mogę się doczekać! A co do objawów to dalej nic, w ogóle czasem zapominam że jestem w ciąży. W pierwszej to pamiętam że byłam mega zmęczona. No ale mam nadzieję że wszystko dobrze.Karciaaa w pierwszej ciazy plamilam 2 razy, raz na brazowo a potem w 12 tygodniu krwia. Moze nie w duzej ilosci ale jak sikalam to spadala do kibla. Ani tubulcy ani polski prywany gin nie widzial przyczyny. Teraz plamilam od 5 tyg do 11tego. W wiekszosci na brazowo, raz swierza krwia a potem przestalam bo lezalam a jak wstalam to poszly skrzepy brazowowe. Od tygodzina wydaje sie ok. Wiem ze trudno, ale staraj sie nie stresowac i badz pozytywnie nastawiona. Bedzie dobrze.
Ja jutro ma pierwsze usg, naczekalam sie no ale systemu nie przeskoczysz.
UKmama jak podroz do polski?
Ja te mam wizytę 28.12 i strasznie mnie kusi żeby przed świętami sparawdzic czy jest wszystko dobrze i ze spokojem powięziach rodzinie w świętaA ja jestem nienormalna i nie mogąc doczekać się wizyty 28.12 zapisałam się na USG do innego lekarza na jutro... Jakoś chciałabym żeby mi ulżyło przed świętami, że wszystko jest ok... Mąż już powiedział swoje zdanie na ten temat, ale trudno to ja jestem w ciąży a nie on
Piekne wieści. I jaki dzidziuś już duży. Ja właśnie czekam przed gabinetem.Ja już po wizycie. Wszystko Ok. Usg bez zarzutu, przeziernosc karkowa dobra. Muszę jeszcze poczekać na wyniki z krwi.
5,8 cm i około 60 gram szczescia[emoji4]