reklama
O kurcze, ale obsuwa...Właśnie się dowiedziałam że osoby które miały na 15:30 wizytę jeszcze nie weszły więc długie czekanie przede mną...
Aguu
Fanka BB :)
Super!Ja już po wizycie. Wszystko Ok. Usg bez zarzutu, przeziernosc karkowa dobra. Muszę jeszcze poczekać na wyniki z krwi.
5,8 cm i około 60 gram szczescia[emoji4]
Ale już duże bobo
U
użytkownik 902
Gość
Morfologia ok, progesteron 17 z hakiem, beta 96 tysięcy. Czyli jest ok, trochę spokojniejsza czekam na wizytę
Misty29
Jestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 stycznia prenatalne. Jestem przeszczęśliwa Mam powoli schodzić z duphastonu.
Dziewczyny które bierzecie duphaston lub luteine, czy też macie w zaleceniu odstawiac powoli? Wydaje mi się że w poprzedniej ciąży dłużej brałam.
Jestem szczęśliwa. Teraz mogę się cieszyć świętami. Życzę Wam tego samego i dziękuję za kciuki [emoji3590]
Dziewczyny które bierzecie duphaston lub luteine, czy też macie w zaleceniu odstawiac powoli? Wydaje mi się że w poprzedniej ciąży dłużej brałam.
Jestem szczęśliwa. Teraz mogę się cieszyć świętami. Życzę Wam tego samego i dziękuję za kciuki [emoji3590]
Ostatnia edycja:
renisus
Gratulacje! Ale 7 lipca to juz bedziesz szykowac sie do rodzenia [emoji16]Jestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 lipca prenatalne. Jestem przeszczęśliwa Mam powoli schodzić z duphastonu.
Misty29
Haha słuszna uwaga. Oczywiście 7 stycznia. Jeszcze zakręcona jestem po tej wizycieGratulacje! Ale 7 lipca to juz bedziesz szykowac sie do rodzenia [emoji16]
Martkaaa5
Super że wszystko dobrze spokojna mama to spokojna fasolkaJestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 stycznia prenatalne. Jestem przeszczęśliwa Mam powoli schodzić z duphastonu.
Który to u ciebie będzie tydzień na prenatalnych? Ja mam 18 stycznia będzie równo 12t
reklama
Misty29
Z tego co wyliczyłam to będzie 11t6dSuper że wszystko dobrze spokojna mama to spokojna fasolka
Który to u ciebie będzie tydzień na prenatalnych? Ja mam 18 stycznia będzie równo 12t