Martkaaa5
Fanka BB :)
No to kciuki za nasze prenatalneZ tego co wyliczyłam to będzie 11t6d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to kciuki za nasze prenatalneZ tego co wyliczyłam to będzie 11t6d
Oj tak! Za Ciebie też trzymam mocno.No to kciuki za nasze prenatalne
Babka dzisiaj w rejstracji mówiła że od 11t do 13+6 można robićTo tylko ja mam prenatalne tak późno? U mnie będzie 13+1...
No moja ginekolog wyznaczała mi termin z kalendarzem w ręce, zacięcie licząc więc chyba wie co robiBabka dzisiaj w rejstracji mówiła że od 11t do 13+6 można robić
Jestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 stycznia prenatalne. Jestem przeszczęśliwa Mam powoli schodzić z duphastonu.
Dziewczyny które bierzecie duphaston lub luteine, czy też macie w zaleceniu odstawiac powoli? Wydaje mi się że w poprzedniej ciąży dłużej brałam.
Jestem szczęśliwa. Teraz mogę się cieszyć świętami. Życzę Wam tego samego i dziękuję za kciuki [emoji3590]
@slodkatrojeczka spokojnie ja też tak późno 13+2 więc nie jesteś sama a którego masz badanie ?To tylko ja mam prenatalne tak późno? U mnie będzie 13+1...
Ja mam za sobą ciężki dzień. Mam zapalenie oskrzeli, okropnie kaszle i gorączkuję (na szczęście nie jakoś wysoko). Pozostają mi tylko domowe sposoby i odpoczynek. Jeśli nie poprawi się do środy to znów pójdę do lekarza.
Poza tym byłam po nowe skierowanie na usg prenatalne i zaproponowano mi termin na początek stycznia, gdzie byłabym idealnie w 13 tygodniu i 6 dniu. Obawiam się, że w tej sytuacji na wizycie okaże się, że dziecko jest już za duże na badanie. Umówiłam się na zewnątrz i idę w czwartek, będę wtedy w 12 tygodniu. Od razu poproszę tego lekarza o odczytanie testu z krwi, bo rowiez jest na liscie FMF, wiec powinien mieć oprogramowanie do opracowania.
Ja dzwoniłam żeby się umówić to kazała mi po świętach dzwonic . Powiedziała że prenatalne między 12 a13 tyg.To tylko ja mam prenatalne tak późno? U mnie będzie 13+1...