To około 16 wyśle. To ucieramy murzynek z jednego jajka :-) ale nie pamiętam dokładnie co tam do niego potrzeba
Ja też poproszę o przepis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To około 16 wyśle. To ucieramy murzynek z jednego jajka :-) ale nie pamiętam dokładnie co tam do niego potrzeba
Oki :-)Ja też poproszę o przepis
Ja właśnie też mam takiego lekarza co mnie uspokaja. Kontakt dostałam bezpośrednio od mojego gina.Ja dostałam skierowanie na pappe + USG więc zrobię obydwie rzeczy, mi powiedzieli że krew pobierana będzie tego samego dnia, mój lekarz ma certyfikat FMF więc liczę bardziej na sensowne badanie i jego wprawne oko przy samym USG niż na sam wynik statystki
Listę lekarzy z certyfikatem można znaleźć tutaj Link do: The Fetal Medicine Foundation
A to do Pappa trzeba być na czczo?Ja właśnie też mam takiego lekarza co mnie uspokaja. Kontakt dostałam bezpośrednio od mojego gina.
Zastanawiam się tylko jak ja pójdę na pobranie krwi jak po przebudzeniu, pierwsze co to mnie tak ssie, że aż niemal mdleję jak czegoś natychmiast nie zjem...
Dziś płaciłam 140, ale kolejne będą na NFZ.Dziewczyny kiedyś chyba było o cenach wizyt. Ile płacicie? Ja 200 zł. Chodzę tylko prywatnie na NFZ nie bede się zapisywać.