renisus
Fanka BB :)
Ja 8+2 a termin tez mi wyliczyli na 1.07 a mi wychodzi 3.07 [emoji2368]8+4 dziś. Termin mam na 01.07.
No i zaczelo mnie mdlic na nowo, a rano myslalam ze tak dobrze sie czuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 8+2 a termin tez mi wyliczyli na 1.07 a mi wychodzi 3.07 [emoji2368]8+4 dziś. Termin mam na 01.07.
Ja 8+2 a termin tez mi wyliczyli na 1.07 a mi wychodzi 3.07 [emoji2368]
No i zaczelo mnie mdlic na nowo, a rano myslalam ze tak dobrze sie czuje.
Ja nie mam sily zaprowadzic corki do przedszkola, bo wiem ze nie dojde. Leze i spie calymi dniami a ona sama sie bawi. Czasami czyta mi ksiaze,.glaszcze, bada jako pani doktor. Czasami sie kladzie i tuli, przynosi mi ciasteczko i wode. A mi sie plakac chce, nagle tak dorosla ta moja 4 latka. Wydaje sie ze rozumie wszystko i tato stara sie braki nadrabiac. Jednak mama to mama. W pierwszej ciazy tak mnie nie rozwalilo a tu serio, przeblyski dobrego samopoczucie mam 2-3 razy dziennie. Aby do 2 trymestru...Mam to samo. Córka chce się bawic a ja nie mam siły. Nie wymyślam jej zabaw. Źle się z tym czuję.
Kochaną masz córeczkę. Moja jeszcze nie rozumie że mama nie ma siły. Najgorsze jest to ciągle wstawanie. Zwłaszcza że dziś brzuch mnie pobolewa.Ja nie mam sily zaprowadzic corki do przedszkola, bo wiem ze nie dojde. Leze i spie calymi dniami a ona sama sie bawi. Czasami czyta mi ksiaze,.glaszcze, bada jako pani doktor. Czasami sie kladzie i tuli, przynosi mi ciasteczko i wode. A mi sie plakac chce, nagle tak dorosla ta moja 4 latka. Wydaje sie ze rozumie wszystko i tato stara sie braki nadrabiac. Jednak mama to mama. W pierwszej ciazy tak mnie nie rozwalilo a tu serio, przeblyski dobrego samopoczucie mam 2-3 razy dziennie. Aby do 2 trymestru...
Ja nie mam sily zaprowadzic corki do przedszkola, bo wiem ze nie dojde. Leze i spie calymi dniami a ona sama sie bawi. Czasami czyta mi ksiaze,.glaszcze, bada jako pani doktor. Czasami sie kladzie i tuli, przynosi mi ciasteczko i wode. A mi sie plakac chce, nagle tak dorosla ta moja 4 latka. Wydaje sie ze rozumie wszystko i tato stara sie braki nadrabiac. Jednak mama to mama. W pierwszej ciazy tak mnie nie rozwalilo a tu serio, przeblyski dobrego samopoczucie mam 2-3 razy dziennie. Aby do 2 trymestru...
Witaj i gratulacjeHej dziewczyny!
Jakiś czas temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży i jestem w mega euforii. To będzie moje drugie dziecko. Mój syn ma rok i 3mc.
Byłam już na pierwszej wizycie i USG ale jeszcze było za wcześnie na bicie serduszka. Niestety nie mogę się ciążą jeszcze chwalić bo jestem na umowie próbnej i za 2 tyg dostane dopiero nową.
A przepełnia mnie taka radość, że muszę gdzieś dać upust D dlatego znalazłam to forum
u mnie termin jest na 24 Lipca