reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Teściowa mi mówiła że mój syn rozmawiał z nią czy urodzi dziecko bo on chce mieć rodzeństwo i nie chce być tylko sam. Nawet biedaczek nie wie że dostanie nie jedno a dwoje rodzeństwa. Tak bym my chciała powiedzieć ale chcemy to dopiero na wyjeździe świątecznym zrobić :biggrin2:

Hahaha mój mówi często ze chce mieć brata a najlepiej dwóch, ale u mnie tylko jeden pęcherzyk wiec będzie mu to musiało wystarczyć hahaha

Moja prosila mnie o rodzenstwo od ponad roku i az sie poplakala jak sie dowiedziala ze bedzie bejbi. Wlasciwie to jej pierwszej powiedzialam, nie myslac ze moze cos nie tak pojsc. Mi sie sni jedzenie po nocach, kuchnia indyjska, chinska, ziemniaczki z mizeria. Budze sie glodna a nic nie wchodzi. Teraz wypilam kubek zupy pomidorowej.

Ladyk24na7 ja tez mam takie mysli, ze nie przemyslane dokladnie to bylo. Mysle jednak ze to panika przed nowym.

Moja prosila mnie o rodzenstwo od ponad roku i az sie poplakala jak sie dowiedziala ze bedzie bejbi. Wlasciwie to jej pierwszej powiedzialam, nie myslac ze moze cos nie tak pojsc. Mi sie sni jedzenie po nocach, kuchnia indyjska, chinska, ziemniaczki z mizeria. Budze sie glodna a nic nie wchodzi. Teraz wypilam kubek zupy pomidorowej.

Ladyk24na7 ja tez mam takie mysli, ze nie przemyslane dokladnie to bylo. Mysle jednak ze to panika przed nowym.
Jak mogłaś [emoji23] teraz mi się marzy mizeria z ziemniaczkami i mielone [emoji23]

Mnie wczoraj maz jechal po najlepszego kebaba w miescie. O 22. (Tak! Ktoras wczoraj wspomniala o kebabie! Dzieki! [emoji39][emoji39])

A ja wczoraj sie poryczalam jak wracalam z młodym ze zloba. Szedl kawalek na nozkach i zlapal mnie za reke... I ja sobie tak myslalam, ze to taka cudna dziecieca raczka.. i ze to moj synek... Iiiii wylam[emoji85]

A potem polozyl sie na srodku chodnika wiec mi przeszly te amory.

Mnie nudzi jak cholera. Po prostu pracowac nie moge. [emoji1785][emoji1785][emoji1785]

I myślalam, ze z cyckami poki co spokoj. Ale wczoraj patrze... A tu juz nie ma zwisajacych flakow po kp. Ladnie sie wypelbiaja. Nooooo, takie to ja moge miec[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry