reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

ja mam za 4 tygodnie wizytę :) ale dziś u mnie 4+2tc więc najmłodsza tutaj ciąża :). W poprzednich okropnie mnie wymioty wymęczyły - do 22tc ważyłam mniej o 6 kg niż normalnie ( nie żebym narzekała ale jednak) co prawda w 1 i 2 ciąży zaczeły się mdlości a potem wymioty równo jak zaczęłam 6 tc więc czekam na środę :)
U mnie równo 4tc także chociaż w tym jestem młodsza :Drównież zero objawów poza lekkim kkuciem dzisiaj z prawej strony i bolesnością piersi w pierwszej ciąży 6mc wymiotów i 5kg mniej :errr:

reklama
Misty dawaj do mnie, mam 2 torby mandarynek. Jedno z moich glownych pokarmow [emoji6]
Chętnie bym wpadła :) tak mi pachną mimo że nie mam ich w pobliżu :) heh wczoraj śledzie. Dziś Mandarynki. Co będzie jutro..? To dla mnie nowość bo w pierwszej ciąży nie miałam takich smaków :)

chyba mi niedobrze [emoji1785] mam nadzieje to nie placebo... a moze po tych tabletkach.. bierze ktoras z was luteine i duphaston?? macie jakies dolegliwosci po takim zestawie?

Ja jestem dzisiaj w fatalnym nastroju,ale mam wrażenie,że hormony mi nie pomagają.
Nastraszylyscie mnie tym progesteronem...tzn, nic złego nie napisałyscie, tylko chyba przez hormony mi się udzieliło i teraz cały czas o tym myślę, mimo że mam świadomość tego wszystkiego. Zastanawiam się tylko jak to wszystko "zaskoczyło"....no i boje się....Wizytę mam dopiero w przyszly poniedziałek .Nie chcę też iść wcześniej żeby się nie nakręcać w razie czego,że nie będzie nic widać. Ja też mam dziś dzień marudzenia. Dobrze,że w piątki siedzę dłużej, to rodzinka ode mnie poodpoczywa :D

reklama
chyba mi niedobrze [emoji1785] mam nadzieje to nie placebo... a moze po tych tabletkach.. bierze ktoras z was luteine i duphaston?? macie jakies dolegliwosci po takim zestawie?
Ja biorę duphaston. Mam mdłości czasem. Ciężko powiedzieć czy to od niego czy nie. Przy staraniach też brałam i w sumie dobrze się czułam. Z tego co słyszałam to różnie się na niego reaguje. Niektórzy mają skutki uboczne. Inni nie. Ciężko wyczuć jak jest u Ciebie.

Do góry