reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny wkoncu zjadłam mielonego oooo bosheee jak mi się go chciało .... Mój mąż nie lubi więc nie robię a że wraca dopiero w niedzielę w nocy to zaszalalam i mam na dwa dni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
cześć dziewczyny!
siedziałam cicho przez te 10 dni, ale podczytywałam Was co jakiś czas. Jesstem po USG i wyszłam z niego cała zaryczana. Ze szczęścia! serduszko bije 132 razy na minutę, wszystko wygląda ok. USG wyliczyło 6t 5d, data porodu na 14 lipca :-D:-D:-D:-D
co do objawów to przyznam, że mam najgorsze mdłości na świecie... w nocy, rano, wieczorem...mało co mogę jeść. Najlepiej wchodzą mi owoce, serki homogenizowane i suszona wołowina ;) Duphaston łykam nadal, raczej się oszczędzam. No i staram się nadrobić co naprodukowałyście ;);)

Teściowa mi mówiła że mój syn rozmawiał z nią czy urodzi dziecko bo on chce mieć rodzeństwo i nie chce być tylko sam. Nawet biedaczek nie wie że dostanie nie jedno a dwoje rodzeństwa. Tak bym my chciała powiedzieć ale chcemy to dopiero na wyjeździe świątecznym zrobić :biggrin2:

A ja robię obiad... I tak mi śmierdzi, że nie wytrzymam. Nie ma opcji żebym w ogóle sosu spróbowała... Muszę poczekać z doprawianiem na męża. Przeżyłam dwie ciąże ale takich mdłości to nie miałam... Mam wrażenie, że nic nie robię tylko śpię albo narzekam. Jak śpię, to chociaż nie jest mi niedobrze... Drugi trymestrze, gdzie jesteś?

Teściowa mi mówiła że mój syn rozmawiał z nią czy urodzi dziecko bo on chce mieć rodzeństwo i nie chce być tylko sam. Nawet biedaczek nie wie że dostanie nie jedno a dwoje rodzeństwa. Tak bym my chciała powiedzieć ale chcemy to dopiero na wyjeździe świątecznym zrobić :biggrin2:
Ooojezu jaki slodziaszek .... Kuźwa nie uwierzysz ale czytając to poryczalam się siedzę i łzy mi lecą [emoji4][emoji9]

cześć dziewczyny!
siedziałam cicho przez te 10 dni, ale podczytywałam Was co jakiś czas. Jesstem po USG i wyszłam z niego cała zaryczana. Ze szczęścia! serduszko bije 132 razy na minutę, wszystko wygląda ok. USG wyliczyło 6t 5d, data porodu na 14 lipca :-D:-D:-D:-D
co do objawów to przyznam, że mam najgorsze mdłości na świecie... w nocy, rano, wieczorem...mało co mogę jeść. Najlepiej wchodzą mi owoce, serki homogenizowane i suszona wołowina ;) Duphaston łykam nadal, raczej się oszczędzam. No i staram się nadrobić co naprodukowałyście ;);)

Mi najlepiej wchodzi chleb z serem ;) mięsa wcale nie jem. Jakos nie mogę nawet o nim myśleć... Gratulacje ;)

reklama
Do góry