reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć :-) A ja się dziś kompletnie nie wyspałam, też dłuży mi się czas do wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie.
Dziewczyny jak to jest ze spaniem na brzuchu w I trymestrzre, można czy lepiej nie?

Śpij na brzuchu puki możesz :) jak najczęściej potem ci będzie tego brakowało a po porodzie cycki ci nie dadzą tak spać:p
Dopiero jak brzuch przeszkadza to trzeba przestać tak spać czyli w moim przypadku to był dopiero 3trymestr ale i tak spalam tak jakby w pół na brzuchu że miałam biodro bardziej w kącie ostrym w stosunku do łóżka nie wiem czy jasno to opisałam:)

reklama
Witajcie

Właśnie dopijam herbatkę z imbirem w pracy. Najważniejsze,że dzisiaj piątek i weekend, a po weekendzie wizyta:)

odnośnie spania na brzuchu to śpię normalnie dopóki jeszcze możemy:)

to mamy dwie mamusie z bliźniakami na tą chwilę super kobietki gratulacje:)

Śpij na brzuchu puki możesz :) jak najczęściej potem ci będzie tego brakowało a po porodzie cycki ci nie dadzą tak spać:p
Dopiero jak brzuch przeszkadza to trzeba przestać tak spać czyli w moim przypadku to był dopiero 3trymestr ale i tak spalam tak jakby w pół na brzuchu że miałam biodro bardziej w kącie ostrym w stosunku do łóżka nie wiem czy jasno to opisałam:)
Też tak spałam ;)

@Momof gratuluje bliźniąt!! Doskonale rozumiem, Twoje przerażenie ale z czasem, sobie to wszystko poukładasz w głowie i ważne już tylko będzie byleby były zdrowe.

@zuzkaa: co do firmy, to o ile jesteś w stanie coś poogarniać w miarę bez stresu to to rób, przynajmniej zajmiesz głowę czymś innym, ale jeśli to ma Cię kosztować dużo nerwów to może odpuść. Teraz najważniejsza jesteś Ty.

@Ennis: takie jeżdżenie do szpitala będzie na pewno męczące ale czego się nie robi dla dziecka, a sama wiesz jak ważne jest dobre ustawienie cukrzycy w ciąży.

Wiem, że komuś jeszcze miałam odpisać ale trochę nie ogarniam. Wiecie jak można cytować kilka wypowiedzi?

Powoli zbieram się na wizytę. Miłego dnia.

Ja śpię na brzuchu. Korzystam póki mogę :-).
Muszę odgruzować mieszkanie. Wczoraj bylam na szkoleniu i całe po południe i wieczór dzieciaki były z tatą. Wróciłam koło 22 i przywitała mnie totalna demolka [emoji23]. Pokoje dzieci wyglądają jak pole bitwy. Kurde, ja nie rozumiem tej logiki zabawy - powywalać wszystko i wszystkim naraz się bawić :/.

@Momof gratuluje bliźniąt!! Doskonale rozumiem, Twoje przerażenie ale z czasem, sobie to wszystko poukładasz w głowie i ważne już tylko będzie byleby były zdrowe.

@zuzkaa: co do firmy, to o ile jesteś w stanie coś poogarniać w miarę bez stresu to to rób, przynajmniej zajmiesz głowę czymś innym, ale jeśli to ma Cię kosztować dużo nerwów to może odpuść. Teraz najważniejsza jesteś Ty.

@Ennis: takie jeżdżenie do szpitala będzie na pewno męczące ale czego się nie robi dla dziecka, a sama wiesz jak ważne jest dobre ustawienie cukrzycy w ciąży.

Wiem, że komuś jeszcze miałam odpisać ale trochę nie ogarniam. Wiecie jak można cytować kilka wypowiedzi?

Wiem wiem. Nie stekala bym tak bardzo gdybym miała bezpośrednie połączenie a tu muszę czekać czasem i godzinę na mrozie. I się chyba przezebilam.

Co do cytowania to na aplikacji poporstu zaznaczasz te odpowiedzi które chcesz cytować pokoleji i u góry ci się pokaże ile masz i klikasz tylko na strzałeczke tam u góry. Mam nadzieję że jakoś z sensem to opisalam

AsiaGJ
Śpij na brzuchu :) W pewnym momencie zaczniesz czuć, że już Ci nie jest jakoś wygodnie i sama stwierdzisz,że lepiej zmienić pozycję.

Althea
Podpisuje się pod pytaniem odnośnie kopiowania i odpowiedzi!

Dobrego dnia.
Zbieram się do pracy :cool2:

reklama

trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Do góry