reklama
zuzkaaa
Fanka BB :)
tak jak mowiszWszystko jesteśmy w stanie znieść byle tylko było dobrze
AjahiS
powtarzając to co mówi mój gin - "jak są mdłości to jest dobrze"narzeczony przyniosl mi musli z jogurtem wzielam lyzeczke i malo nie zwymiotowalam na lozko [emoji23][emoji23][emoji23] boziu ochyda ze hej.... nigdy nie mialam az odruchu wymiotnego chyba moja dzidzia jednak sie trzyma [emoji110][emoji110]
3 dni zleca szybciutko
z tego wszystkiego to i ja je chciałabym mieć
Dziękujętrzymam kciuki [emoji110][emoji110]
ladyk24na7
powtarzając to co mówi mój gin - "jak są mdłości to jest dobrze"
z tego wszystkiego to i ja je chciałabym mieć
Ja bym nie chciała :/. Wczoraj zwymiotowałem zupę z obiadu i wcale mi nie ulżyło. W pierwszej ciąży nie mialam absolutnie zadnych objawów oprocz braku miesiaczki i moja corka urodziła sie 10 apgar. Takze teraz brakiem objawów tez bym nie pogardziła hehe ;-)
AjahiS
Ja bym nie chciała :/. Wczoraj zwymiotowałem zupę z obiadu i wcale mi nie ulżyło. W pierwszej ciąży nie mialam absolutnie zadnych objawów oprocz braku miesiaczki i moja corka urodziła sie 10 apgar. Takze teraz brakiem objawów tez bym nie pogardziła hehe ;-)
Tak to prawda znam osoby które nie miały tej przykrej dolegliwości ale mam 2 ciąże za sobą z wymiotami do końca 5 miesiąca, ze smakami na początku na konkretną rzecz itp itd a teraz nic więc już z tego wszystkiego nawet te wymioty nie takie mi straszne jak to, że jednak ich nie będzie
Czekamy na dobre wiadomosci!Czekam z mężem w kolejce do gina i was podczytuję. Pewnie wejdę dopiero za jakąś min. godzinkę.
ladyk24na7
Tak to prawda znam osoby które nie miały tej przykrej dolegliwości ale mam 2 ciąże za sobą z wymiotami do końca 5 miesiąca, ze smakami na początku na konkretną rzecz itp itd a teraz nic więc już z tego wszystkiego nawet te wymioty nie takie mi straszne jak to, że jednak ich nie będzie
To ja odwrotnie ;-). Pierwsza ciaza - zero objawów - corka, druga ciaza - mdłości wymioty - bliźniaki. Trzecia ciaza - nudności, wymioty - ooops, wolałabym nie [emoji23], a pierwsze usg z wizyta dopiero za 2 tygodnie hehe
reklama
AjahiS
To ja odwrotnie ;-). Pierwsza ciaza - zero objawów - corka, druga ciaza - mdłości wymioty - bliźniaki. Trzecia ciaza - nudności, wymioty - ooops, wolałabym nie [emoji23], a pierwsze usg z wizyta dopiero za 2 tygodnie hehe
ja mam za 4 tygodnie wizytę ale dziś u mnie 4+2tc więc najmłodsza tutaj ciąża . W poprzednich okropnie mnie wymioty wymęczyły - do 22tc ważyłam mniej o 6 kg niż normalnie ( nie żebym narzekała ale jednak) co prawda w 1 i 2 ciąży zaczeły się mdlości a potem wymioty równo jak zaczęłam 6 tc więc czekam na środę