Ennis92
Fanka BB :)
Trzeba się będzie jutro przejść i spytać. DziękiEnnis zamow sobie czopki z gliceryny, albo w bootsie moze je kupic czy w aptece. Jak nie upilnujesz to hemoridy Ci sie zrobia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba się będzie jutro przejść i spytać. DziękiEnnis zamow sobie czopki z gliceryny, albo w bootsie moze je kupic czy w aptece. Jak nie upilnujesz to hemoridy Ci sie zrobia.
[emoji6] w pierwszej ciazy tak sie meczylam, teraz latwiej mi idzie...jak narazieTrzeba się będzie jutro przejść i spytać. Dzięki
Chciałabym tak bo i tak mam spora nadwyżkę... Będzie co ma być. Ja się jedynie mogę staraćEnnis
Jak byłam w drugiej ciąży, to na tym wątku cukrzycowym też była dziewczyna, co się zmagała dużo wcześniej z cukrzyca. Mega dbała o siebie i miała wyniki czasem lepsze niż niejedna z nas
Ennis Renisus
Ja w poprzednich ciążach miałam po 15kg na minusie. -10 w ciąży i lacznie -15 po porodzie 42kg! Teraz mam 64 :/
Tak z miesiączki wychodzi 6,2 a z usg 5,5ja 1.10 dostalam (miesiaczke( lub krwawienie poronienie jak kto woli i trwalo 10 dni.. pozniej jeden raz przytulanko od razu po i benc.... ale nie pamietam dokladnie kiedy sie kochalismy... nie wiem tez kiedy doszlo do zaplodnienia... ale wydaje mi sie ze troche za mloda wyszla ta ciaza na usg...
ma ktos jeszcze takie rozbieznosci terminu miesiaczki z wynikiem z usg?? w sensie z miesiaczki 8 a z usg 6/7?
Dzień dobry [emoji847] u nas babski weekend nas tatuś dziś jedzie do Londynu i zostajemy same na weekend ... Więc napewno będzie kolorowo [emoji16]Dzień dobry dziewczynki jak dobrze że dzisiaj piątek byle do 13dzisija robię druga betę i progesteron oby było ok miłego dnia