reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ennis
Jak byłam w drugiej ciąży, to na tym wątku cukrzycowym też była dziewczyna, co się zmagała dużo wcześniej z cukrzyca. Mega dbała o siebie i miała wyniki czasem lepsze niż niejedna z nas :cool2:

Ennis Renisus
Ja w poprzednich ciążach miałam po 15kg na minusie. -10 w ciąży i lacznie -15 po porodzie ;) 42kg! Teraz mam 64 :/

Ennis
Jak byłam w drugiej ciąży, to na tym wątku cukrzycowym też była dziewczyna, co się zmagała dużo wcześniej z cukrzyca. Mega dbała o siebie i miała wyniki czasem lepsze niż niejedna z nas :cool2:

Ennis Renisus
Ja w poprzednich ciążach miałam po 15kg na minusie. -10 w ciąży i lacznie -15 po porodzie ;) 42kg! Teraz mam 64 :/
Chciałabym tak bo i tak mam spora nadwyżkę... Będzie co ma być. Ja się jedynie mogę starać

ja 1.10 dostalam (miesiaczke( lub krwawienie poronienie jak kto woli i trwalo 10 dni.. pozniej jeden raz przytulanko od razu po i benc.... ale nie pamietam dokladnie kiedy sie kochalismy... nie wiem tez kiedy doszlo do zaplodnienia... ale wydaje mi sie ze troche za mloda wyszla ta ciaza na usg...

ma ktos jeszcze takie rozbieznosci terminu miesiaczki z wynikiem z usg?? w sensie z miesiaczki 8 a z usg 6/7?
Tak z miesiączki wychodzi 6,2 a z usg 5,5

Dzień dobry dziewczynki jak dobrze że dzisiaj piątek byle do 13:)dzisija robię druga betę i progesteron oby było ok miłego dnia :)

Cześć :) dzisiaj wreszcie się wyspałam. Może będzie trochę więcej energii. Na spacer by się przydało iść i o jakiś sklep zahaczyc. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Pisalyscie o niskim progesteronie. Też mam z tym problem i jestem obstawiona duphastonem od starań. Mam nadzieję że to wystarczy. Wlecze mi się czas do wizyty. Jeszcze ponad tydzień. Dwa tygodnie dziś mijają od kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży i ciągle to do mnie tak stuprocentowo nie dociera. Pewnie jak zobaczę na monitorze to wtedy uwierzę :)

Miłego dnia Wam życzę i przesyłam dużo ciepelka [emoji8]

reklama
Cześć :-) A ja się dziś kompletnie nie wyspałam, też dłuży mi się czas do wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie.
Dziewczyny jak to jest ze spaniem na brzuchu w I trymestrzre, można czy lepiej nie?

Do góry