reklama
Margo25
Fanka BB :)
Lili
Ja Cię podziwiam, że umiesz tak trzymać język za zębami Ja od razu powiedziałam mojemu mężowi za każdym razem
Ja Cię podziwiam, że umiesz tak trzymać język za zębami Ja od razu powiedziałam mojemu mężowi za każdym razem
Ennis92
Pisałam wyżej. Tak sobie. Dostałam receptę na insulinę i za tydzień mam wrócić z pomiarami cukrów 7 razy dziennie plus dzienniczek co jem i zobaczymy. Najgorsze będzie to jeżdżenie co tydzień albo i częściej bo i inne wizyty w tym samym szpitalu mam. Może być tak że będę tam jeździć i 3 razy w tygodniuEnnis jak dzisiaj wizyta w szpitalu?
Margo25
Ennis
A co Ty masz z tymi cukrami? Sorry, ale nie ogarniam. Ja miałam dwie ciąże cukrzycowe. Dziś znowu zrobiłam pomiar z palca po jedzeniu i jest ok, ale boje się tej krzywej. Chciałabym żeby mnie ominęły te cukry chociaż w jednej ciąży...
A co Ty masz z tymi cukrami? Sorry, ale nie ogarniam. Ja miałam dwie ciąże cukrzycowe. Dziś znowu zrobiłam pomiar z palca po jedzeniu i jest ok, ale boje się tej krzywej. Chciałabym żeby mnie ominęły te cukry chociaż w jednej ciąży...
renisus
Ennis jakos mi umknelo. Ja dzienniczek tez mialam prowadzic, w sumie zeby wiedziec jak mi organizm reaguje na rozne produkty. Dobrze ze bedziesz miec spotkania czesto, szkoda ze tak daleko.
Mnie juz mdli na sama mysl ze znowu bede musiala robic krzywa cukrowa. Nienawidze lucozady i gazowanych slodkich wod blee. Ciekawie czy znowu bede miec cukrzyce ciazowa.
Mnie juz mdli na sama mysl ze znowu bede musiala robic krzywa cukrowa. Nienawidze lucozady i gazowanych slodkich wod blee. Ciekawie czy znowu bede miec cukrzyce ciazowa.
Ennis92
Ja mam cukrzycę od ponad 5 lat. Także moja ciąża jest prowadzona trochę inaczej.Ennis
Z jednej strony dobrze bo będą mieć rękę na pulsie a z drugiej tyle jeżdżenia [emoji85] ale będzie co ma być byle dziecko zdroweEnnis jakos mi umknelo. Ja dzienniczek tez mialam prowadzic, w sumie zeby wiedziec jak mi organizm reaguje na rozne produkty. Dobrze ze bedziesz miec spotkania czesto, szkoda ze tak daleko.
renisus
Jasne [emoji4] poza tym, nie pozwola Ci przytyc za duzo [emoji6] Mnie jak wrzucili na dietew ciazy to schudlam [emoji16]ale będzie co ma być byle dziecko zdrowe
Ennis92
Ja już 5 kg przytyłam [emoji23]mimo że ledwo co jem to puchne w oczach. Ja to bym chciała do toalety się udać na dłuższe posiedzenie ale coś od 4 dni nie bardzo [emoji85]Jasne [emoji4] poza tym, nie pozwola Ci przytyc za duzo [emoji6] Mnie jak wrzucili na dietew ciazy to schudlam [emoji16]
reklama