Aguu
Fanka BB :)
Czyli bezpiecznieTak , dwójajowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli bezpiecznieTak , dwójajowe
ja 1.10 dostalam (miesiaczke( lub krwawienie poronienie jak kto woli i trwalo 10 dni.. pozniej jeden raz przytulanko od razu po i benc.... ale nie pamietam dokladnie kiedy sie kochalismy... nie wiem tez kiedy doszlo do zaplodnienia... ale wydaje mi sie ze troche za mloda wyszla ta ciaza na usg...Byłam w podobnej sytuacji. Po pierwszym poronieniu od razu udało mi się zajść w ciążę. Nie liczyłam poronienia jako początku cyklu, ponieważ owulacja nie pojawiła się tak jak zwykle tylko dopiero po miesiącu a przed pierwszym okresem po poronieniu.
Tak też wyczytalam, ze owulacja zazwyczaj pojawia sie 4-6 tyg po poronieniu.
Więc może faktycznie ciąża jest młodsza.![]()
zazdroszcze tych blizniątTak , dwójajowe
Ja miałam w poprzednich, ok 1-2 tyg, ale miałam owulacje ok 20dc a nie jak oni standardowo liczą 14.ma ktos jeszcze takie rozbieznosci terminu miesiaczki z wynikiem z usg?? w sensie z miesiaczki 8 a z usg 6/7?
wiadomo i kazdy ma prawo do slabosci i trzeba o tym pamietac nie moza dusic wszytskiego ja wczoraj jak zaczelo sie to plamienie to jak narzeczony wchodzil to kawaly mu opowiadalam smialam sie i zartowalam ale jak tylko wyszedl z sypialni to sie rozklejalam patrzylam w sufit i mialam miliony myslino jeszcze beta niestety jest niska wiec to moze byc kwestia czasu ale jakby jednak zdazyl sie cud nad cudami to bym sobie wkrecala ze dziecko na pewno jest chore...
@zuzkaaa no tak jestem dosyc twarda ale to moze byc do czasu tylko cos w stylu banki mydlanej
@UKmama moglaby byc mlodsza ale tylko o kilka dni a tu byla kwestia tygodni a jeszcze wyszedl mi test 3 dni wczesniej to znaczy ze jednak do zaplodnienia bardzo szybko doszlo, przy moich krociutkich cyklach ciaza mlodsza o 2 tyg byloby nie mozliwe. no musialby byc cud jakis![]()
no to musze czekac i tak nie moge nic innego robic to poczekam.... od tego lezenia dostane swira...Ja miałam w poprzednich, ok 1-2 tyg, ale miałam owulacje ok 20dc a nie jak oni standardowo liczą 14.