Aguu
Fanka BB :)
Czyli bezpiecznie SUperTak , dwójajowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli bezpiecznie SUperTak , dwójajowe
ja 1.10 dostalam (miesiaczke( lub krwawienie poronienie jak kto woli i trwalo 10 dni.. pozniej jeden raz przytulanko od razu po i benc.... ale nie pamietam dokladnie kiedy sie kochalismy... nie wiem tez kiedy doszlo do zaplodnienia... ale wydaje mi sie ze troche za mloda wyszla ta ciaza na usg...Byłam w podobnej sytuacji. Po pierwszym poronieniu od razu udało mi się zajść w ciążę. Nie liczyłam poronienia jako początku cyklu, ponieważ owulacja nie pojawiła się tak jak zwykle tylko dopiero po miesiącu a przed pierwszym okresem po poronieniu.
Tak też wyczytalam, ze owulacja zazwyczaj pojawia sie 4-6 tyg po poronieniu.
Więc może faktycznie ciąża jest młodsza.
zazdroszcze tych blizniąt [emoji7][emoji7]Tak , dwójajowe
Ja miałam w poprzednich, ok 1-2 tyg, ale miałam owulacje ok 20dc a nie jak oni standardowo liczą 14.ma ktos jeszcze takie rozbieznosci terminu miesiaczki z wynikiem z usg?? w sensie z miesiaczki 8 a z usg 6/7?
wiadomo i kazdy ma prawo do slabosci i trzeba o tym pamietac nie moza dusic wszytskiego ja wczoraj jak zaczelo sie to plamienie to jak narzeczony wchodzil to kawaly mu opowiadalam smialam sie i zartowalam ale jak tylko wyszedl z sypialni to sie rozklejalam patrzylam w sufit i mialam miliony mysli ja mam tak ze musze sie wyryczec ale nie komus w ramie tylko w samotnosci...no jeszcze beta niestety jest niska wiec to moze byc kwestia czasu ale jakby jednak zdazyl sie cud nad cudami to bym sobie wkrecala ze dziecko na pewno jest chore...
@zuzkaaa no tak jestem dosyc twarda ale to moze byc do czasu tylko cos w stylu banki mydlanej
@UKmama moglaby byc mlodsza ale tylko o kilka dni a tu byla kwestia tygodni a jeszcze wyszedl mi test 3 dni wczesniej to znaczy ze jednak do zaplodnienia bardzo szybko doszlo, przy moich krociutkich cyklach ciaza mlodsza o 2 tyg byloby nie mozliwe. no musialby byc cud jakis
no to musze czekac i tak nie moge nic innego robic to poczekam.... od tego lezenia dostane swira...Ja miałam w poprzednich, ok 1-2 tyg, ale miałam owulacje ok 20dc a nie jak oni standardowo liczą 14.