OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram!@Zuziiiii masakra, skad sie biora tacy ludzie. Przerazajace jest to podejscie nawet mi sie to w glowie nie miesci przekreslil dziecko i wasz zwiazek. pakuj walizki i uciekaj jak najdalej bedziesz miec teraz kogos kto cie nigdy nie przekresli i bedzie kochac bezwarunkowo
sama nie wiem co o tym myslec momentami wierze ze bedzie dobrze a za chwile jakbym byla pewna ze nic z tego nie bedzie [emoji24][emoji24][emoji24] trudno nie bede wam tutaj zaprzatac watku. co ma byc to bedzie.
tez chetnie sie dowiem tyle ciepla dajesz innym a nic nie mowisz o sobie.. co tam z toba?@OnaZmijeczka kochana co u Ciebie? Jak się czujesz? Może już pisałaś albo mi umknęło?
@OnaZmijeczka kochana co u Ciebie? Jak się czujesz? Może już pisałaś albo mi umknęło?
we wszytsko jestem wstanie uwierzyc tylko dlaczego to krwawienie... gdyby nie to to pewnie dzisiaj bym sie cieszyla jak dziecko ze zobaczylam moje malenstwo a ze za 2 tyg pewnie uslysze serduszko ale teraz nie wiem czy nie dochodzi do poronienia czy ciaza sie nie zatrzymala juz na pewnym etapie i poprostu od 6tyg sie nie rozwija i przyszedl moment na oczyszczenie... to jest najgorsze bo ja sie nie boje prawdy tylko boje sie czekania i rozczarowania ktore pozniej moze na mnie czekac... [emoji24]Byłam w podobnej sytuacji. Po pierwszym poronieniu od razu udało mi się zajść w ciążę. Nie liczyłam poronienia jako początku cyklu, ponieważ owulacja nie pojawiła się tak jak zwykle tylko dopiero po miesiącu a przed pierwszym okresem po poronieniu.
Tak też wyczytalam, ze owulacja zazwyczaj pojawia sie 4-6 tyg po poronieniu.
Więc może faktycznie ciąża jest młodsza.
A ja mimo tego co piszesz mam jakieś dobre przeczucie. Ze jednak z tej wizyty wrócisz szczęśliwa. Trzymaj sięa dziekuje:*
tak przewinelo sie kilka stron wczesniej czuje sie ok czekam na krwawienie i jestem jakas mega spokojna nawkrecalam sobie ze skoro nie ma krwawienia to jest ok. wiem glupie to i naiwne... a tym glupsze jest to ze bede jeszcze bardziej cierpiec jak rzeczywiscie sie pojawi to krwawienie. ustawiam wizyte jakos na sobote lub poniedzialek to bedzie wiadomo wszystko i pozbede sie tych zludzen bo im one dluzej trwaja tym gorzej bedzie dla mnie
moze nie wcale zludzen [emoji110][emoji110] skoro nie ma krwawienia moze lekarz byl nie dokladny moze ciaza byla mlodsza kochana [emoji847] ale widze ze ty to wszystko lepiej znosisz ode mnie ja przezywam ze szook ale juz ci mowilam ze jestes twrda babka i sie nie mylilam [emoji122][emoji122]a dziekuje:*
tak przewinelo sie kilka stron wczesniej czuje sie ok czekam na krwawienie i jestem jakas mega spokojna nawkrecalam sobie ze skoro nie ma krwawienia to jest ok. wiem glupie to i naiwne... a tym glupsze jest to ze bede jeszcze bardziej cierpiec jak rzeczywiscie sie pojawi to krwawienie. ustawiam wizyte jakos na sobote lub poniedzialek to bedzie wiadomo wszystko i pozbede sie tych zludzen bo im one dluzej trwaja tym gorzej bedzie dla mnie