reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@zuzkaaa będzie wszystko dobrze nie martw się na zapas! Teraz odpoczywaj i dbaj o siebie i wyczekuj kolejnej wizyty TULE mocno! [emoji3590]
dziekuje kochanie trzymajcie kciuki zeby krwawieniu ustalo albo chociaz troche zmalalo [emoji173][emoji110] bede silna przyszla tesciowa staje na wysokosci zadania nie pozwala mi wstawac wszystko ogarnia juz dostalam taka dawje owocow ze zaraz pekne [emoji23] dobrze ze jest bo sie nie rozklejam przy niej [emoji25]

Nie wiem dlaczego, ale zaczynam się go trochę bać...Ton jego głosu gdy mówi, że nie mam prawa zatrzymać dziecka jest przerażający.
Może to ciąża i fakt, że muszę bronić istotki sprawia, że jestem tak wyczulona..nie wiem.
Jedno jest pewne- ja jako zodiakalna lwica nie dam zrobić krzywy! :).

@Momof229 gratulacje!!! a mowil jaki to typ blizniat?
@Zuziiiii o matko jedyna jaka drama :( faceci czasem sie zmieniaja ale ten nie brzmi zbyt obiecujaco:( a ty go kochasz tak wogole?

update tabelki poszedl

Wszelkie uczucia jakie miałam wobec niego zniknęły z chwilą gdy tylko wspomniał o usunięciu ciąży.
Przerażające jest też to, że mimo moich słów, że sama sobie poradzę i nie musi się przejmować , on nie odpuszcza z tabletką.

reklama
dziekuje kochanie trzymajcie kciuki zeby krwawieniu ustalo albo chociaz troche zmalalo [emoji173][emoji110] bede silna przyszla tesciowa staje na wysokosci zadania nie pozwala mi wstawac wszystko ogarnia juz dostalam taka dawje owocow ze zaraz pekne [emoji23] dobrze ze jest bo sie nie rozklejam przy niej [emoji25]
No oczywiście moooooooocno trzymamy kciuki za Ciebie✊ to super że przyszła teściowa pomaga Ty wypoczywaj i się nie denerwuj i nie stresuj będzie dobrze TULE mocno! ❤️

Do góry