reklama
zuzkaaa
Fanka BB :)
w poprzedniej ciazy tez pojechalam naczekalam sie 3h na konsultacje po czym gin powiedziala ze nic nie moze zrobic. wiec lepiej zrobie jak odpoczne i uzbieram sily na jutro.. nic mnie nie boli narazie wiec nie jade na IPGlowa do góry! Jak masz możliwość, to wypoczywaj. A jeśli mimo to mocno się stresujesz, to jedź na IP. Ja w pierwszej ciąży w 4 lub 5 tc dostalam dziwnych bóli. W ogóle się nie zastanawiałam i pojechałam do szpitala. Zbadali, zrobili USG, sprawdzili, czy to może nie wyrostek. Bylam spokojniejsza.
Medeleine86
Kochana Rewelacyjne wieści Suuuuuuper tylko się cieszyć i ocxzekiwac kolejnej wizyty zdrówka Ci życzę i niech fasolka rośnie w siłę3mm z bijacym serduchem!!!!!!!!!!!aaaaaaa ale sie poryczalam!
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Super uczucie - ja wczoraj, chociaż dzisiaj jak sobie przypomnę to też łza leci3mm z bijacym serduchem!!!!!!!!!!!aaaaaaa ale sie poryczalam!
ja wszystko rozumiem tylko chodzi o to ze poprzednim razem bylo tak samo ale okres spoznil sie 3 dni... teraz okres spoznia sie juz 21 dni .... myslalm ze najgorsze za mna... ciezko przelknąc to miesiac po miesiacu... wzielam ten duphaston i leze... zobaczymy jutro ale przeczucie mam kiepskie...raczej nastawiona jestm na zle wiesci dobrze ze narzeczony ma urlop i obiecal ze pojedzie ze mna... chociaz tyle ze bede miala oparcie..
Wiem, że jest Ci ciężko. Myślami jestem z Tobą. O której masz jutro wizytę?
zuzkaaa
dziekuje. 13.20Wiem, że jest Ci ciężko. Myślami jestem z Tobą. O której masz jutro wizytę?
zuzkaaa
ide dzisiaj szybko spac wstane rano uszykuje sie zjem sniadanko pojade sobie na kawke wyluzowac sie i pojade zderzyc sie z rzeczywostoscia [emoji25]Wiem, że jest Ci ciężko. Myślami jestem z Tobą. O której masz jutro wizytę?
netka.
zrozumie tylko ta co to przezyla
...
Ściskam Ciebie mocno i ślę same pozytywne myśli.
No i kciuki za wizytę też są zaciśnięte.
Ostatnia edycja:
reklama
Janka86
Ale szczerze serce mi upadlo jak wlozyla ta glowice i widze pecherzyk .. i ta ciemnosc i pustke. I w taka panike wpadlam, ze myslalam, ze zejde na zawal.. ale na szczescie podkrecila obraz i BYL[emoji3590]Super uczucie - ja wczoraj, chociaż dzisiaj jak sobie przypomnę to też łza leci