reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Glowa do góry! Jak masz możliwość, to wypoczywaj. A jeśli mimo to mocno się stresujesz, to jedź na IP. Ja w pierwszej ciąży w 4 lub 5 tc dostalam dziwnych bóli. W ogóle się nie zastanawiałam i pojechałam do szpitala. Zbadali, zrobili USG, sprawdzili, czy to może nie wyrostek. Bylam spokojniejsza.
w poprzedniej ciazy tez pojechalam naczekalam sie 3h na konsultacje po czym gin powiedziala ze nic nie moze zrobic. wiec lepiej zrobie jak odpoczne i uzbieram sily na jutro.. nic mnie nie boli narazie wiec nie jade na IP

ja wszystko rozumiem tylko chodzi o to ze poprzednim razem bylo tak samo ale okres spoznil sie 3 dni... teraz okres spoznia sie juz 21 dni .... myslalm ze najgorsze za mna... ciezko przelknąc to miesiac po miesiacu... wzielam ten duphaston i leze... zobaczymy jutro ale przeczucie mam kiepskie...raczej nastawiona jestm na zle wiesci :( dobrze ze narzeczony ma urlop i obiecal ze pojedzie ze mna... chociaz tyle ze bede miala oparcie..

Wiem, że jest Ci ciężko. Myślami jestem z Tobą. O której masz jutro wizytę?

Wszystkozajete, czy Ty nie bylas Mojewszystko?? Czy to mi sie cos myli?

Ennis, dlatego niechce sie chwalisc samopoczuciem. Chociaz i tak mnie troszke zmulilo dzisiaj i szarpnelo.

reklama
Super uczucie - ja wczoraj, chociaż dzisiaj jak sobie przypomnę to też łza leci
Ale szczerze serce mi upadlo jak wlozyla ta glowice i widze pecherzyk .. i ta ciemnosc i pustke. I w taka panike wpadlam, ze myslalam, ze zejde na zawal.. ale na szczescie podkrecila obraz i BYL[emoji3590]

Do góry