@Karolcia.DE kurcze to ciężko powiedzieć bo każdy kraj ma swoje plusy i minusy. Były to Hiszpania,Portugalia,Dania,Norwegia,no i Polska. Najlepiej mi było w Danii i Norwegii ale najciężej było mi się tam zaaklimatyzowac, no i zdecydowanie pogoda super i podejście do pracy wszystko super pomyślane pezygotowane. Relacje międzyludzkie były problemem, ciężko tam być obcokrajowcem ale za to jak już się ma przyjaciela Skandynawia to na całe życie
a kraje typu Hiszpania Portugalia no cóż burdel nieziemski, podejście do pracy straszne, pogoda okropna, ale za to życie jako życie bardzo przyjemne łatwo nawiązać kontakt z ludźmi choć są to dość płytkie kontakty.
To tak mocno w skrucie i dość stereotypowo ale te stereotypy się sprawdziły
jakbym miała wybrać faworyta to chyba Norwegia a na drugim miejscu Polska
edit:
Zapomniałam o Anglii no ale tam to każdy wie jak jest
no i to krótki epizod był
Co do bliźniaków bo widzę że temat się przewiną
myślę że spoko je mieć w pierwszej ciąży bo jednak pochłaniają masę czasu, ja się strasznie boję zaniedbania starszego dziecka... W kolejnej ciąży bliźniaki to dopiero wyzwanie jak w domu są inne dzieci którym trzeba poświęcić czas. No i nie wiedziałabym jak ogarnąć karmienie piersią
@ladyk24na7 mam nadzieję że jest tak jak piszesz i miłość się mnoży, bo mnie paraliżuje strach że nie pokocham tego dziecka, nawet z mężem jak rozmawialiśmy to zgodnie stwierdziliśmy że na pewno drugie nie dorówna pierwszemu. Bo to pierwsze na prawdę wysoko zawiesiło poprzeczkę