reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

u mojego tez sa blizniaki ale ja tego nie dzwigne :D

Dźwigniesz na spokojnie! Ja w ciąży też mówiłam, że nie dam rady. Bzdura! Dałam, bo nie miałam innego wyjścia. Z każdym kolejnym dzieckiem miłość się mnoży, a nie dzieli [emoji173]️. A czas to pojęcie względne ;-). A teraz mam tak:

IMG_0136.JPG

Załączniki

• IMG_0136.JPG
    IMG_0136.JPG
    388,7 KB · Wyświetleń: 394
reklama
dziewczyny czego nie jesc w ciazy?
wiem ze surowego miesa
sera plesniowego
surowego jajka
cos jeszcze?
Teraz nic innego nie przychodzi mi do głowy oprócz sushi i surowych ryb.

@zuzkaaa , dziekuję. Ciężko jest ogarnąć tylu chłopaków bo córka już zamężna i mieszkają w de. Jutro mam Dniówkę w pracy, też będę czekał na wyniki mojej żony. Do piszę może po co tu jestem: nie jestem tu by szukać romansu, podglądać co inni piszę lecz by dzielić się tym pięknym czasem i wspierać innych a także pytać Was Radę.
A Twoja żona nie chce do nas dołączyć

@Karolcia.DE kurcze to ciężko powiedzieć bo każdy kraj ma swoje plusy i minusy. Były to Hiszpania,Portugalia,Dania,Norwegia,no i Polska. Najlepiej mi było w Danii i Norwegii ale najciężej było mi się tam zaaklimatyzowac, no i zdecydowanie pogoda super i podejście do pracy wszystko super pomyślane pezygotowane. Relacje międzyludzkie były problemem, ciężko tam być obcokrajowcem ale za to jak już się ma przyjaciela Skandynawia to na całe życie:) a kraje typu Hiszpania Portugalia no cóż burdel nieziemski, podejście do pracy straszne, pogoda okropna, ale za to życie jako życie bardzo przyjemne łatwo nawiązać kontakt z ludźmi choć są to dość płytkie kontakty.
To tak mocno w skrucie i dość stereotypowo ale te stereotypy się sprawdziły :) jakbym miała wybrać faworyta to chyba Norwegia a na drugim miejscu Polska

edit:
Zapomniałam o Anglii no ale tam to każdy wie jak jest:) no i to krótki epizod był

Co do bliźniaków bo widzę że temat się przewiną:) myślę że spoko je mieć w pierwszej ciąży bo jednak pochłaniają masę czasu, ja się strasznie boję zaniedbania starszego dziecka... W kolejnej ciąży bliźniaki to dopiero wyzwanie jak w domu są inne dzieci którym trzeba poświęcić czas. No i nie wiedziałabym jak ogarnąć karmienie piersią
@ladyk24na7 mam nadzieję że jest tak jak piszesz i miłość się mnoży, bo mnie paraliżuje strach że nie pokocham tego dziecka, nawet z mężem jak rozmawialiśmy to zgodnie stwierdziliśmy że na pewno drugie nie dorówna pierwszemu. Bo to pierwsze na prawdę wysoko zawiesiło poprzeczkę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry