reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja jutro zadzwonię zrobić termin, ale myślę żeby na spokojnie poczekać jeszcze około dwóch tygodni... Zobaczę co u giną mi zaproponują.
Mam 33 lata i już dwójkę dzieci (syn 9, córka 5 lat) ale jestem taka podekscytowany i szczęśliwa, staraliśmy się z partnerem już od 3 miesięcy i teraz się udało :biggrin2:
Z objawów ciążowych to mam napewno wielkie nabrzmiale i bolesne piersi

ja tez jescze czekam z wizyta bo ostatnio jak poszlam tak wczesnie to dostalam duphaston ktorego teraz postanowilam nie brac a pani doktor nic konkretnego nie byla w stanie powoedziec na badanie bylo zbyt wczesnie :)

to ktory tydzien u was dziewczyny? :) u mnie dzisiaj 6 tydz sie zaczal :) wizyte planuje na konoec 7 poczatek 8 tyg :)

Wedlug miesiączki to 7 tydzień a według owu to 6. Owu miałam późno ponw 18-20dc to raczej 6 ;)
ja wedlug miesiaczki 6 :) u mnie cos tez sie pokrecilo z owu przesunela sie chyba ale to pewnie przez te ostatnie wydarzenia w ostatnim miesiacu. okres spoznia sie 4 dzien dopiero test pozytywny mam nadzieje ze tym razem nie przyjdzie...

ja wedlug miesiaczki 6 :) u mnie cos tez sie pokrecilo z owu przesunela sie chyba ale to pewnie przez te ostatnie wydarzenia w ostatnim miesiacu. okres spoznia sie 4 dzien dopiero test pozytywny mam nadzieje ze tym razem nie przyjdzie...
Na pewno nie przyjdzie :) u mnie to był pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty gdyby nie wykres temperatury to bym nie wiedziała kiedy było owu[emoji23][emoji23]

Na pewno nie przyjdzie :) u mnie to był pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty gdyby nie wykres temperatury to bym nie wiedziała kiedy było owu[emoji23][emoji23]
my sie staramy od od czerwca w zeszlym miesiacu sie uadalo ale radosc byla krotka teraz mialam zamiar zrobic sobie przerwe i psychicznie chcialam odpoczac i myslalam ze fizycznie tez raczej sie nie uda miesiac po miesiacu aleee udalo sie hahahha i teraz bardzo sie ciesze :-D

reklama
boze jak ja sie dzisiaj objadam.... szok... najpierw sniadanko pozniej obiad solidny z 2 dań pozniej drzemeczka pojechalam do sklepu po lody bakaliowe i sok winogronowy a teraz dalej grzesze i jem chipsy z koperkiem hahahha dobrze ze jestem szczupla... jak narazie hahahah :)

Do góry