reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@Ennis92 tygodnie liczy się z tylko z miesiączki jak masz 7 tydzień to masz termin na czerwiec...
Ja mam na 1 lipca i mam dopiero 5 tydzień skończony dokladnie 5t6d

reklama
Mi w 10dpo nic nie wyszło a 3 dni później jak wyżej. Trzymam kciuki :)

No właśnie nie wiem, co mnie naszło z tym wczesnym testowaniem [emoji23] W poprzednich ciążach test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki ok. 28 dnia i wychodziły dwie grube krechy. Na betę z krwi szłam dzień później, czyli koło 29 dc i wychodziła w granicach 500. Z bliźniakami to było nawet ok. 600. Teraz też tak zrobię :-).

@Ennis92 nie bulwersuj się tak, ciekawi mnie to bo masz termin ten sam co ja a jesteś w zupełnie innym tygodniu... Chyba może mnie to zdziwić co nie?
Może inna długość cyklu i tak wyszło inaczej
Ja mam taki standardowy

To jakaś tajemnica z tym okresem?

@Ennis92 nie bulwersuj się tak, ciekawi mnie to bo masz termin ten sam co ja a jesteś w zupełnie innym tygodniu... Chyba może mnie to zdziwić co nie?
Może inna długość cyklu i tak wyszło inaczej
Ja mam taki standardowy

To jakaś tajemnica z tym okresem?
Nie jest to tajemnica tylko sama do końca nie wiem. Do 20 sierpnia brałam anty i miałam okres a potem 20 września 3 dniowe plamienie i teraz ciąża. Według usg i tempki owu miałam dopiero 11 października.

@Ennis92 o kurcze to ciekawie, dziwna sprawa ale i tak bym przyjęła 20 jako okres nawet jak to plamienie. Zobaczysz na USG w 12 tyg, wtedy wyjdą rozbieżności czy ciąża jest starsza czy młodsza i w miarę będzie pewnie:)
U mnie 23 września był okres czyli dość blisko jesteśmy

@Ennis92 tygodnie liczy się z tylko z miesiączki jak masz 7 tydzień to masz termin na czerwiec...
Ja mam na 1 lipca i mam dopiero 5 tydzień skończony dokladnie 5t6d
no to ja czegos nie kumam...ja 1 dzien ostatniej miesiaczki 1.10 czyli wychodzi na to ze dzisiaj jestem w pierwszym dniu 6tyg. a termin wg obliczen na 9.07.19 to jak ty dopiero jutro zaczynasz 6 tydzien?:eek:

reklama
Do góry