reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

:):)
Współczuję przejść ze szpitalem.

Gratuluję dwóch kreseczek! :biggrin2:
Możliwe, to zależy jak wcześnie było zagnieżdżenie. Albo ciąża mnoga. ;)
U mnie okres też miał być poniedziałek, wtorek. Dzisiaj teścik pokazał dwie grube kreski i 13 dpo. Czyli dokładnie jak u ciebie. :biggrin2:

Dziekuje i rownież gratuluje pozytywnego teściku:)!!!! Sprawdziłam z ciekawości i u mnie termin przypada na 17.07, a u Ciebie na kiedy ?? Pewnie podobnie.
Ciąża mnoga to było by dla mnie mega zaskoczenie, póki co o tym nie myśle.

reklama
Hej Karolcia! Witaj i gratulacje!

OnaZmijeczka, o to to, smak kawy a nie to ze musze.
Ja chodzilam w butach 2 nr wiekszych, jak moja mama przyjechala do szpitala i zobaczyla mnie po porodzie to prawie sie poplakala. Mowila ze wygladalam jak takie wychorowane dziecko w zaduzych butach [emoji51] Fakt ze tak sie tez czulam. Sam brzuch to jeszcze ok, ja wchodzilam pod prysznic 5 razy dziennie, a po domu chodzilam w koszulkach L i w majtkach. Jak sie potem dzwilismy ze mu je ta porozciagalam [emoji16]

Co do palenia, w pierwszej ciazy rzucilam od kiedy zobaczylam 2 kreski. Rok po wrocilam do palenia az pewnego dnia obudzilam sie i stwierdzialam ze juz sie napalilam w zyciu i juz nie zapalilam. Wlozylam buty do biegania i tak zmienilam nalog [emoji6]. Miesiac po moj tez zrobil to samo, on z desmokasanem przez tydzien czy dwa ja bez niczego. I co najzabawniejsze, tyle razy rzucalam i sie nieudawalo a teraz bez problemu. Ani razu niepomyslalam nawet ze fajnie byloby zapalic. Tak jakbym nigdy nie palila. Nikt mi wierzyl dosc dlugo, mowili ze na bank albo podpalam albo biore jakies tabletki a ja po prostu bylam gotowa na rzuczenie. Tak wiec Laski, trzymam kciuki za wszystkie palaczki aby rzucily tak latwo i juz nie wrocily do palenia [emoji4]

Witam, dołączam się do grona przyszłych Mamusie z terminem na lipiec 2019
:) w piątek na teście były u mnie dwie kreski, co prawda druga slabiutka. Dzisiaj kolejny test i kreska już bardziej widoczna. W zasadzie to dzisiaj mój 27dzien cyklu.
Jestem tu nowa, mam nadzieję że odnajdę się na tym forum, pozdrawiam

Gratulacje :D

Cześć! Dawno się nie udzielałam, ale czytam Was na bierząco. Za mną okropne kilka dni. Z wtorku na środę trafiłam z moim synkiem do szpitala z powodu silnych wymiotów i odwodnienia. Na szczęście to nie były rotawirusy. Od piątku jesteśmy w domu i juz jest dobrze z nim. Natomiast wieczorem w piątek ze mną znowu była jazda bo zaczął mnie mega bolec brzuch i miałam biegunkę:-( Podejrzewam że sie tam zaraziłam jakimś gów..m. Sobota wycięta z życiorysu, koszmar. Dzisiaj juz wszystko minęło i czuje sie jak gdyby nigdy nic!
Dzisiaj także zrobiłam test. Myśle sobie co tam, akurat moze coś wyjdzie bo pobolewa mnie podbrzusze jak na @. Dzisiaj jest mój 26dc i 13dpo. Test pokazał 2 kreski - macie go poniżej na fotce. Narazie podchodzę do tego ze spokojem nauczona doświadczeniem ze zeszłego miesiąca gdzie pierwszy test pokazał bladzocha a na następny dzień juz nie było nawet cienia i za 2 dni @. Test powtórzę jutro i jeżeli bedzie druga kreska to pójdę na betę. Okres powinna dostać we wtorek. Powiedzcie czy to nie za wcześnie na taka kreskę dość wyraźna jak na ten dzień cyklu?? Pytam bo w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej @ nie było nawet "cienia cienia" dopiero 3 dni pózniej pierwszy bladzioch .Zobacz załącznik 913567
Witaj! Współczuję przejść zdrowotnych ale najważniejsze że już wszystko jest ok. Gratuluję 2 kreseczek! :-) :)

Witam, dołączam się do grona przyszłych Mamusie z terminem na lipiec 2019
:) w piątek na teście były u mnie dwie kreski, co prawda druga slabiutka. Dzisiaj kolejny test i kreska już bardziej widoczna. W zasadzie to dzisiaj mój 27dzien cyklu.
Jestem tu nowa, mam nadzieję że odnajdę się na tym forum, pozdrawiam
Witaj! Gratuluje:biggrin2:

reklama
Do góry