reklama
No właśnieHehehe dostanie na pewno
I tak oto człowiek na stare młode lata głupieje. Też tak myślę że wyszedł
A na codzień niby jestem opanowana i spokojna a tu małpiego rozumu dostaje
Ennis92
Fanka BB :)
Hehe normalne mi się to wydaje [emoji23] wyczekujemy ciąży to i trochę nam odbija [emoji23]No właśnie [emoji14]
I tak oto człowiek na stare młode lata głupieje. Też tak myślę że wyszedł [emoji14]
A na codzień niby jestem opanowana i spokojna a tu małpiego rozumu dostaje
renisus
Haha ja na piewsza ciaze czekalam 2 lata i mialam wszystkie objawy ciazy przed kazda @ a jak w nia zaszlam to prawie nic mi nie bylo [emoji23]
Ennis, na pierwszym spotkaniu bedzie wywiad ale tez zrobia Ci test ciazowy i pobiora kilka probek krwi pluz wazenie. Niepamietam czy juz mierza brzuch wtedy. Nie wiem jak u Was z usg ale u mnie trzeba jechac do szpitala bo polozna ich nie robi.
Ennis, na pierwszym spotkaniu bedzie wywiad ale tez zrobia Ci test ciazowy i pobiora kilka probek krwi pluz wazenie. Niepamietam czy juz mierza brzuch wtedy. Nie wiem jak u Was z usg ale u mnie trzeba jechac do szpitala bo polozna ich nie robi.
Ennis92
Ja mam spotkanie w szpitalu[emoji85] jak one będzie to sie umowie prywatnie. Dzięki za wskazówkiHaha ja na piewsza ciaze czekalam 2 lata i mialam wszystkie objawy ciazy przed kazda @ a jak w nia zaszlam to prawie nic mi nie bylo [emoji23]
malinalove93
Zaciekawiona BB
Zobaczymy dziękuję [emoji5][emoji8]Super że u Ciebie wszystko w porządku więc trzymam bardzo mocno kciuki aby tym razem się udało!! [emoji110]
malinalove93
Zaciekawiona BB
Ok dzieki[emoji5]Najlepiej popoludniu bo rano hormon jeszcze się "produkuje". I najlepiej o tej samej porze codziennie
Hej lipcóweczki
Witam się i ja z terminem na 5 lipiec, jest to moja trzecia ciąża i liczę na córeczkę bo mam już dwóch synów
Gratuluję wszystkim które już zobaczył dwie kreseczki i powodzenia dla testujących
Gratulacje!!
reklama
Ennis92
GratkiHej lipcóweczki
Witam się i ja z terminem na 5 lipiec, jest to moja trzecia ciąża i liczę na córeczkę bo mam już dwóch synów
Gratuluję wszystkim które już zobaczył dwie kreseczki i powodzenia dla testujących