malinalove93
Zaciekawiona BB
Dla mnie też normalnie. Ale dziś kochalam sie z narzeczonym i poszlam do toalety i wycierałam papierem taki bardzo malutki krew. Dlatego troche sie martwię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoć to normalne w ciąży. Szyjka macicy się bardziej ukrwiona i może krwawic. Czasem są jeszcze jakieś polipy itpDla mnie też normalnie. Ale dziś kochalam sie z narzeczonym i poszlam do toalety i wycierałam papierem taki bardzo malutki krew. Dlatego troche sie martwię.
Nie jestem w ciąży. Dostalam okres. Test negatywny.Ponoć to normalne w ciąży. Szyjka macicy się bardziej ukrwiona i może krwawic. Czasem są jeszcze jakieś polipy itp
Trzymam kciuki za kolejne próby!@ przyszla i ja uciekam
Witaj! Gratuluję i życzę córeczkiHej lipcóweczki
Witam się i ja z terminem na 5 lipiec, jest to moja trzecia ciąża i liczę na córeczkę bo mam już dwóch synów
Gratuluję wszystkim które już zobaczył dwie kreseczki i powodzenia dla testujących
Hehehe ciekawe z tą tabelka. Mi się nie sprawdziło moja córka powinna być synem wg niej
No i teraz powinien być syn ale to nie możliwe jest bo u mnie w rodzinie chłopcy się nie rodzą mam same siostry i same kuzynki łącznie 18 kuzynek +3 siostry te siostry też mają po 2 cork
Edit:
Siostry cioteczne oczywiscie
WoW!!
Nie potrzebujesz tabelek.
Starszy syn skończył właśnie 11 lat a młodszy 6W jakim wieku masz synkow?
Netka znam ten kalendarz korzystałam z niego tym razem i mam nadzieje że się sprawdzi Jak będą dwie dziewczynki to też się nie pogniewam męża brat ma dwóch synów bliźniaków więc jest szansa.Trafiłam na poniższą tabelkę mając już dwóch chłopaków (wg tabelki też chłopcy) Chcieliśmy dziewczynkę. Celowaliśmy w miesiące z tabelki i pojawiły się dwie.