Ennis92
Fanka BB :)
Najlepiej popoludniu bo rano hormon jeszcze się "produkuje". I najlepiej o tej samej porze codziennieA chciałabym zapytać kiedy najlepiej zrobić test owulacyjny? Rano? Codziennie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej popoludniu bo rano hormon jeszcze się "produkuje". I najlepiej o tej samej porze codziennieA chciałabym zapytać kiedy najlepiej zrobić test owulacyjny? Rano? Codziennie?
Super że u Ciebie wszystko w porządku więc trzymam bardzo mocno kciuki aby tym razem się udało!!Miło mi, że o mnie pomyślałaś [emoji5] u mnie wszystko w porządku [emoji5] właśnie wczoraj @ mi się skończyła, dziwne że za szybko mi skończyła.
Więc ja i mój narzeczony spróbujemy jeszcze raz, kupię test owulacyjny i zobaczymy [emoji5]
Jeśli mi się uda to termin wyszłby na początek sierpnia.
Pozdrawiam wszystkich miłego dnia! [emoji5]
He he he no tak można tak powiedzieć że takim przykładem jestem że co ciąża to inne objawy ja myślę iść w połowie listopada akuratnie koło 8 t. C. Bym się zakrecila trzymam kciuki za wizytęO widzisz, każda ciąża inna jesteś idealnym przykłademu mnie na razie każda taka sama choć przy tej pierwszej jakieś delikatne objawy miałam ale nie wiem czy nawet mogłabym to nazwać mdłościami takie delikatne były, potem ustało i źle się skoncxylo.
Chciałam iść w 7-8 tyg żeby nie musieć przychodzić 2 razy. Bo u nas kartę zakładają jak się serce pojawi a to nawet w 8tyg może być
Ale czekać aż tyle... Ehh
Już pomału oswajam się z tą myślą o ciąży
Więc jest lepiej mam nadzieję że mi dół już nie wróci
Trzymam kciuki dziewczyny za wasze krechy forum ma rosnąć w siłę![]()
@ przyszla i ja uciekamPrzyszedł @ że chcesz uciekać czy co się dzieje ?
A chciałabym zapytać kiedy najlepiej zrobić test owulacyjny? Rano? Codziennie?
Hehehe dodatnie na pewnoJa mam dziś jakąś powódź śluzową, mega dużo przezroczystego ciągnącego się śluzu z lekko białym zabarwieniem, czuje się mega mokro. Normalnie bym pomyślała, że to owu :|
Pachwiny mnie ciągną.
Ja już zgłupiałam i gapie się na te testy owu co robiłam, bo wysyłałam foto mężowi czy aby na pewno były dodatnie wtedy![]()