reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Bita śmietana i owoce plus rodzynki
[emoji7] ale taka prawdziwa bita śmietana a nie to goowno w aerozolu [emoji6]

Tez juz dziś szukałam [emoji23]

Super sprawa z tymi wakacjami ! [emoji1360]

No ja bym chyba rozniosła gabinet... pfffff co
Za.... [emoji35]

Ja czułam wczoraj a dziś juz nie, wiec to chyba był po prostu kopniak z powodu zazdrości o G ;)

Ajjj tam, nie myśl w ten sposób. Tak jak Jagódka pisała- tycie to sprawa bardzo indywidualna. Ja juz mam 3,5 kg na plusie. Cholera, w miesiąc. Trzeba moze po prostu juz bardziej rozważnie jeść, szczególnie
Słodycze czy inne przekąski. Po ciąży będziemy zbijać [emoji8]

Ja wlasnie wróciłam z Ciechanowa. Zrobiłam jeszcze po drodze zakupy i biorę się za pieczeń rzymską dla G a sobie zrobiłam pierogi z truskawkami polane słodką śmietaną i posypane świętymi malinami [emoji4] i doopa rośnie [emoji39][emoji13]
Oo następna co smaka robi [emoji1][emoji1] i takiego pieroga to bym zjadła [emoji39] mam w zamrażarce pierogi z serem na słodko, może sobie jutro zjem [emoji16]

Miałam poduszkę pod nogi. Tylko wyszłam do toalety i już nie mam [emoji13]
1548779690078.jpeg

W końcu w domu... Coraz dłuższe te występy.... Dobrze że młodego nie brałam z sali na występ siostry bo by tam towarzystwo rozniosl :p

A wy ciągle o jedzeniu hehe dobrze, dobrze! ;)
Ja właśnie mielone robie

No właśnie słyszałam ,ze musi być przynajmniej 1200 żeby gofry były chrupiace:)

Mam 800 i daje radę. Sama szukałam 1200 właśnie, ale zanim kupiłam to dostałam w prezencie Tefala i gofry są chrupiące i te zwykle i jaglane. Tylko trzeba porządnie rozgrzać przed wlaniem ciasta.

Ja mam na plusie 4kg, może już 5 nawet. Ale nie wymiotowałam ani razu, a przed ciążą biegałam i byłam aktywna mocno, a teraz tylko tak zachowawczo, więc kg lecą. W poprzedniej ciąży przytyłam około 15kg, 8 zostało na porodówce.

Wracając do jedzenia.. Ja mam chęć na pierogi ruskie... Ale nie chce mi się robić. Może jutro będę miała więcej mocy, bo od wczoraj mam jakiś spadek.
Ja wczoraj miałam smak ale nie chciało mi się robić a nie miałam zagrożonych, za to znalazłam w zamrażalniku krokiety z nadzieniem ruskim i wciągnęłam :) pycha

Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Za chwile zbieram sie na usg i mdli mnie z nerwow. Napisze po.

reklama
Kciuki za dobre wieści z usg!

Ja tylam 25+ ciagle mam nadzieję że teraz będzie inaczej, ale jak będzie zobaczymy.

Do góry