reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też nie;) 14tydzień się kończy. W poprzedniej ciazy poczułam w 15 tygodniu, ale teraz łożysko mam z przodu,więc kto to wie..

Możesz sprawdzić ile watów ma ta Twoja?

Ja bym wzięła i zwęziła;) a to totalny spontan, w ostatniej chwili skręciłam z trasy;)

Kup kup, naprawdę jest dobry,nawet córce dałam i mówi,że odlot [emoji23] ale nos jej pięknie odetkalo.
Moc 1300W

reklama
Ja mam na wadze na razie +1 kg.
Emolient stosowałam tylko u jednego z bliźniaków, bo miał problematyczną i nadwrażliwą skórę. A tak to używałam i używam do mycia naprzemiennie Bambino, HIPPa i szarego mydła, chusteczek nawilżanych z Babydream.
Ubranka piorę w tym co mi wpadnie w ręce na promo w Rossmannie: albo Jelp albo Lovela albo Bobini albo piorę w orzechach.

Piękne te Wasze brzuszki małe i duże [emoji7]

Widzę, że żadna z Was nie planuje wakacji z malenstwem. A ja bym chciała pojechać na początku sierpnia nad morze. Czy mam nierówno pod sufitem?
Wcześniej nie możemy pojechać na urlop bo szkoła. Pozniej w lipcu trzeba urodzić. Ale tak miesiąc po narodzinach, dlaczego nie? A ktoś mi ostatnio powiedział, że to nie jest dobry pomysł. A na dobrą sprawę dziecko nie potrzebuje nic oprócz mojej piersi.

My planujemy przełom sierpnia i września wakacje nad polskim morzem, maluch będzie miał niecałe 2 miesiące. Jednak nie rezerwuje nic wcześniej bo we wrześniu jest w czym wybierać. Ja idę na macierzyński na 6 miesięcy więc będę chciała na maksa wykorzystać ten czas o ile maluch na to pozwoli i będzie się dobrze czuł w podróży.

U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.

U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Zbędne kilogramy zrzucisz po porodzie najwyżej troszkę więcej wysiłku trzeba będzie w to włożyć najważniejsze żeby dzidzia zdrowo rosła

Kochana nie przejmuj się, każda z nas przybiera inaczej, ja np. Mam 2 kg na plusie ale ogólnie jestem otyla i tak naprawdę to już teraz mam do zrzucenia z 20 parę kilogramów. Przyjdzie wiosna będzie się więcej spacerować może waga troszkę przystopuje. Który masz teraz tydzień ciąży? :)

Głowa do góry :) Może jest jakiś powód takiego przyrostu? Nie przejmuj się, zrzuci się po ciąży, zobaczysz. Jak nie zejdzie samo to zrobimy sobie nowy wątek i będziemy zrzucać grupowo :) Zawsze raźniej :)

reklama
Netka który to tydzień? Cukry ok? Tycie w ciąży to sprawa mocno indywidualna. Nie wiem ile wazylas przed ale dla każdej wagi są widełki ile mniej więcej kobieta powinna przytyć.

Do góry