reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja też nie;) 14tydzień się kończy. W poprzedniej ciazy poczułam w 15 tygodniu, ale teraz łożysko mam z przodu,więc kto to wie..

Możesz sprawdzić ile watów ma ta Twoja?

Ja bym wzięła i zwęziła;) a to totalny spontan, w ostatniej chwili skręciłam z trasy;)

Kup kup, naprawdę jest dobry,nawet córce dałam i mówi,że odlot [emoji23] ale nos jej pięknie odetkalo.
Moc 1300W

reklama
Ja mam na wadze na razie +1 kg.
Emolient stosowałam tylko u jednego z bliźniaków, bo miał problematyczną i nadwrażliwą skórę. A tak to używałam i używam do mycia naprzemiennie Bambino, HIPPa i szarego mydła, chusteczek nawilżanych z Babydream.
Ubranka piorę w tym co mi wpadnie w ręce na promo w Rossmannie: albo Jelp albo Lovela albo Bobini albo piorę w orzechach.

Piękne te Wasze brzuszki małe i duże [emoji7]

Widzę, że żadna z Was nie planuje wakacji z malenstwem. A ja bym chciała pojechać na początku sierpnia nad morze. Czy mam nierówno pod sufitem?
Wcześniej nie możemy pojechać na urlop bo szkoła. Pozniej w lipcu trzeba urodzić. Ale tak miesiąc po narodzinach, dlaczego nie? A ktoś mi ostatnio powiedział, że to nie jest dobry pomysł. A na dobrą sprawę dziecko nie potrzebuje nic oprócz mojej piersi.

My planujemy przełom sierpnia i września wakacje nad polskim morzem, maluch będzie miał niecałe 2 miesiące. Jednak nie rezerwuje nic wcześniej bo we wrześniu jest w czym wybierać. Ja idę na macierzyński na 6 miesięcy więc będę chciała na maksa wykorzystać ten czas o ile maluch na to pozwoli i będzie się dobrze czuł w podróży.

U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.

U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Zbędne kilogramy zrzucisz po porodzie najwyżej troszkę więcej wysiłku trzeba będzie w to włożyć najważniejsze żeby dzidzia zdrowo rosła

Kochana nie przejmuj się, każda z nas przybiera inaczej, ja np. Mam 2 kg na plusie ale ogólnie jestem otyla i tak naprawdę to już teraz mam do zrzucenia z 20 parę kilogramów. Przyjdzie wiosna będzie się więcej spacerować może waga troszkę przystopuje. Który masz teraz tydzień ciąży? :)

Głowa do góry :) Może jest jakiś powód takiego przyrostu? Nie przejmuj się, zrzuci się po ciąży, zobaczysz. Jak nie zejdzie samo to zrobimy sobie nowy wątek i będziemy zrzucać grupowo :) Zawsze raźniej :)

reklama
Netka który to tydzień? Cukry ok? Tycie w ciąży to sprawa mocno indywidualna. Nie wiem ile wazylas przed ale dla każdej wagi są widełki ile mniej więcej kobieta powinna przytyć.

Do góry