reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Smaka na gofry mi nie narobiłyście ale już tej bułeczce z pomidorkiem i cebulką to się nie oprę![]()
[emoji23][emoji23][emoji23] smacznego
Ja czekam aż pierogi zwolnią miejsce w żołądku [emoji23]
ada1989
Mama Konradka :)
Oo następna co smaka robi [emoji1][emoji1] i takiego pieroga to bym zjadła [emoji39] mam w zamrażarce pierogi z serem na słodko, może sobie jutro zjem [emoji16]Bita śmietana i owoce plus rodzynki
[emoji7] ale taka prawdziwa bita śmietana a nie to goowno w aerozolu [emoji6]
Tez juz dziś szukałam [emoji23]
Super sprawa z tymi wakacjami ! [emoji1360]
No ja bym chyba rozniosła gabinet... pfffff co
Za.... [emoji35]
Ja czułam wczoraj a dziś juz nie, wiec to chyba był po prostu kopniak z powodu zazdrości o G
Ajjj tam, nie myśl w ten sposób. Tak jak Jagódka pisała- tycie to sprawa bardzo indywidualna. Ja juz mam 3,5 kg na plusie. Cholera, w miesiąc. Trzeba moze po prostu juz bardziej rozważnie jeść, szczególnie
Słodycze czy inne przekąski. Po ciąży będziemy zbijać [emoji8]
Ja wlasnie wróciłam z Ciechanowa. Zrobiłam jeszcze po drodze zakupy i biorę się za pieczeń rzymską dla G a sobie zrobiłam pierogi z truskawkami polane słodką śmietaną i posypane świętymi malinami [emoji4] i doopa rośnie [emoji39][emoji13]
Myslniczek
Fanka BB :)
Miałam poduszkę pod nogi. Tylko wyszłam do toalety i już nie mam [emoji13]
wszystkozajete
Moderatorka
No właśnie słyszałam ,ze musi być przynajmniej 1200 żeby gofry były chrupiace![]()
Mam 800 i daje radę. Sama szukałam 1200 właśnie, ale zanim kupiłam to dostałam w prezencie Tefala i gofry są chrupiące i te zwykle i jaglane. Tylko trzeba porządnie rozgrzać przed wlaniem ciasta.
Ja mam na plusie 4kg, może już 5 nawet. Ale nie wymiotowałam ani razu, a przed ciążą biegałam i byłam aktywna mocno, a teraz tylko tak zachowawczo, więc kg lecą. W poprzedniej ciąży przytyłam około 15kg, 8 zostało na porodówce.
Ja wczoraj miałam smak ale nie chciało mi się robić a nie miałam zagrożonych, za to znalazłam w zamrażalniku krokiety z nadzieniem ruskim i wciągnęłamWracając do jedzenia.. Ja mam chęć na pierogi ruskie... Ale nie chce mi się robić. Może jutro będę miała więcej mocy, bo od wczoraj mam jakiś spadek.
reklama