reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Kochana ja mam na plusie 3kg w ciąży ale tak przed ciąża maialm prawie 50kg nadwagę. Otyłość.
Nie przejmuj się przyrostem. Możliwe że pod koniec przytyjesz mniej.
Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Za chwile zbieram sie na usg i mdli mnie z nerwow. Napisze po.
Kciuki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Trzymam kciuki za wizyty i czekamy na wieści.

Ja właśnie wskoczylam na rowerek, trzeba odkupić grzeszki dzisiejsze- rafaello[emoji7]

Ja w pierwszej ciazy bylam.16+. Z tym ze od 30 tyg bylam na diecie. Pewnie gdyby nie to, to byloby wiecej.
Za chwile zbieram sie na usg i mdli mnie z nerwow. Napisze po.
Trzymamy kciuki mocno!!!

Ja leżę, nic mi się nie chce,już mnie to wkurza. Jeszcze M robił pomidorowke i się okazało że koncentrat zepsuty i smród na całą kuchnię, a on mówi że katar ma i nie czuje. To teraz robi karkowke, ja zjem tylko makaron z sosem bo na mięso nie mam ochoty

U mnie +7 kg na plusie. Złamało mnie to na tyle, że na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
Gratuluję dziewczyny, że Wam tak dobrze idzie z utrzymaniem wagi.
Wizytę mam we czwartek, ale mnie to nie cieszy.
Poprzednią ciąże przytyłam 24 kilo [emoji4] Moment spadło. Teraz już 3 mi przyfasoliło w miesiąc [emoji43] a tu dopiero 17 tydz. Nie objadam się, bo raczej większość ląduje w wc. Taki urok. Tycie z powietrza [emoji23][emoji23] Więc się nie przejmuj.
Wy o gofrach a u mnie dziś racuszki. Oczywiście dzień bez jabłek dniem straconym [emoji23][emoji23]

Poprzednią ciąże przytyłam 24 kilo [emoji4] Moment spadło. Teraz już 3 mi przyfasoliło w miesiąc [emoji43] a tu dopiero 17 tydz. Nie objadam się, bo raczej większość ląduje w wc. Taki urok. Tycie z powietrza [emoji23][emoji23] Więc się nie przejmuj.
Wy o gofrach a u mnie dziś racuszki. Oczywiście dzień bez jabłek dniem straconym [emoji23][emoji23]
J potrafię i 5 jabłek na raz zjeść [emoji85]

A ja Wam powiem, że moja córka odgrzebała skąś słuchawki do puszczania muzyki dziecku w brzuchu. No to włączyłam maluchowi. Było poruszenie. W sumie nie wiem, czy słyszy ale drgania czuł ;)

reklama
Ale jaja, stoję w kolejce do pczkomatu. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło [emoji23]
No coś Ty, przed świętami u nas nie dość, że kolejka do paczkomatu, to obok kurier z InPostu wydawał paczki z auta, bo nie weszły do paczkomatu. I tak stał chyba od 14 do 21.40. Dostałam wtedy smsa że trzeba do niego podejść.

Do góry