Karolcia.DE
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak sobie poradziłas z taką małą różnica wieku?
U nas 8 i 5U nas będzie różnica 6 lat i 4 lata.
Chociaż nie ukrywam że marzy mi się czwarte dzieciątko z małą różnicą wieku.U nas 8 i 5
Czyli masz jeszcze 4 dni .. Ja odliczam 9 oby się udało tym razemHej
@Medeleine86 nie ma innej opcji będzie dobrze. Ja też czekam tyle że do 15.11
@Misty29 witaj w naszym gronie, ja również testowałam w 24dniu bo przeczucie mi mówiło że jestem w ciąży.
@zuzkaaa fakt lepiej takie na chwilkę poczuć niż całodobowe, bo tamte muszą być męczące hihi.
@Justys9031 a dlaczego byłaś teraz wz u innego lekarza? Chyba nie pozostało Ci nic innego jak spokojnie czekać a wizytę do 20. I swoją droga skoro lekarka bada ręcznie i coś ja niepokoi to dlaczego nie zrobi usg?
Dzisiaj weekend, sobota, deszcz pada, czuję że nic mi się nie chce. Dzieci obudziły nas o 7 rano, fakt jeszcze wylegiwalismy się do 9 w łóżku ale i tak człowiek pospałby dłużej. Po południu dzieci idą do swojego taty, a my co tu robić... Normalnie pojechalibyśmy na saunę ale ponoć w ciąży nie jest wskazana.